SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.07.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.07.2018

Manaus-AM, Edsonu Glauber

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes in vas prosim, da posredujete za mir v vaših družinah, za mir v vaših srcih in srcih vaših bratov.

Svet je bolan zaradi grehov, ki jih dela in potrebuje veliko miru. Satan želi uničiti mir v svetu z nasiljem, vojnami in z velikim prelivanjem krvi.

Posredujte moji otroci, posredujte, da boste vse zlo in nevarnosti premagali in uničili.

ODLOČITE SE ŽIVETI MOJA SPOROČILA, ŠIRITE JIH VSEM SVOJIM BRATOM, KER MOJA SPOROČILA VODIJO MNOGE DUŠE K SRCU MOJEGA SINA JEZUSA.

Po mojih sporočilih vam Gospod deli velike milosti in blagoslove, zato ne bodite zaskrbljeni in ne bojte se ničesar. Vsako moje sporočilo je ljubezenski klic, ki prihaja iz Božjega Srca mojega Sina Jezusa.

On je tisti, ki mi dovoljuje, da vam govorim in vas kličem k spreobrnjenju.

Bojujte se, bojujte se za nebeško kraljestvo, bojujte se proti vsakemu zlu z molitvijo, dnevnim obhajilom Božjo Besedo in postom.

Zahvaljujem se vsem mojim otrokom, ki živijo v praksi moja povabila k molitvi in postu. Z vašimi molitvami in žrtvami dosežem velike milosti pri Božjem Prestolu.

Nadaljujte, moji otroci, nadaljujte in žrtvujte se za dobro sveta in za dobro duš.

Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja