SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.06.2020 – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.06.2020 – Manaus-AM.

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, danes bodo mnoge duše prejele koristi kot so blagoslovi in milosti naših Svetih Src. Mnogi

vaši sorodniki so potolaženi in olajšani trpljenj v vicah in mnogi bodo osvobojeni na praznik Prečistega Srca mojega Ženina Jožefa, zaradi vaših molitev v tem dnevu.

Duhovniki bodo prejeli poslanstvo, da postanejo luč dušam, zato jim vsem dajem mnoge milosti, da bi vodili in osvetljevali vse duše, ki so jim bile zaupane v teh težkih in temnih časih, ko hočejo peklenske moči zmagovalno kraljevati zaradi grehov, skrunitev in pomanjkanja vere v tolikih, ki več ne verujejo v ljubezen in moč mojega Božjega Sina.

Ne izgubite vere, verujte vedno bolj. Spomnite se besed, ki jih je moj Sin rekel Petru, ko mu je ponudil roko: »Malovernež, zakaj si podvomil?« (Matej 14,31)

Sin moj, danes Jezus ponuja svojo roko vsem duhovnikom in vsakega posebej prosi za vero, vero, vero, ker kdor ima vero kot gorčično zrno more premikati gore in delati velike stvari v njegovem svetem imenu.

Moji sinovi duhovniki bodo preganjani, a ne bojte se ničesar, ker Gospod bo pokazal neverujočim in po njih svoj močni laket, da bo podelil duhovnikom moč njegovega Duha, kakor je Jeremija prejel Gospodovega Duha, da je pričeval njegove božje besede ljudem zakrknjeni in nevernih src tistega časa.

Besede, ki vam jih govorim niso zato, da bi bile skrite in utišane, so za to da so prenesene in kar najhitreje sprejete od vseh mojih otrok.

Zlobni ljudje delujejo, toda vsa njihova zlobna dela bodo postala jasna po Božji luči. Ne dvomite, ker Satan hoče uničite mnoge med vami, ki spijo in  pustijo, da jih premaga, ker nimajo močnega zaupanja v Srce mojega Sina in ne molijo kot sem jih toliko krat prosila skozi vsa ta leta.

Ne izročite se na lahek način v roke sovražnika, bojujte se proti vsemu zlu, kajti vi ste postali Tempelj Svetega Duha, ko je Gospod položil v vas njegov Duh in vas zaznamoval s pečatom njegove ljubezni.

Vsi vi in vaše družine boste sveto ljudstvo, kot Izraelovi rodovi, v novih dneh, ki jih pripravlja moj Sin. Kraji zatočišč bodo sveti kraji, sveti Božji vrt, kjer bo on hodil sredi med njegovim ljudstvom, ki ga resnično ljubi in živi njegove Zapovedi in božjo besedo. Svet, ki ga danes vidite in življenja, ki ste ga navajeni ne bo več v prihodnjih dneh, vse se bo spremenilo po delovanju zlobnih ljudi. Ne imejte strahu, na koncu bo Gospod dal zmago pravičnim, njegovim otrokom, ki zaupajo v njegovo ljubezen.

Zmaga mojega Brezmadežnega Srca bo prišla in moja zmaga bo radost vseh otrok moje ljubezni.

Blagoslavljam te in dajem moje materinsko varstvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja