SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.08.2020 Manaus-AM – Edsonu Glauber

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.08.2020 Manaus-AM – Edsonu Glauber

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, kličem vas že dolgo časa k Bogu, a mnogi med vami me ne poslušajo in ne sprejmejo moje klice v svoja srca. Prelila sem že mnogo solza in to vidno pokazala na mnogih krajih sveta, a mnogi moji otroci so ostajajo z zakrknjenimi in zaprtimi srci, neobčutljivi za mojo bolečino. Govorim vam a vi ostajate gluhi za moj glas. Blagoslavljam vas s toliko ljubeznijo, a vi velikokrat prezirate moj materinski blagoslov, grešite in žalite mojega Božjega Sina s strašnimi grehi in razžalitvami.

Vrnite se, vrnite h Gospodu. Večni Oče je zelo ogorčen in užaljen zaradi tega nehvaležnega in gluhega človeštva. On je že s svojim dvignjenim Laktom pripravljen, da  vas kaznuje, če boste nadaljevali neposlušni in uporni na njegove božje klice, ki vam jih daje po meni. Oče, Sin in Sveti Duh so me poslali z nebes, da vam darujem ljubezen, varstvo in milost. Spreobrnite se otroci moji, spreobrnite se čim prej, kajti velika božja kazen bo sedaj z ognjem, strašnim ognjem Božje Pravičnosti in mnoge duše so v nevarnosti, da se pogubijo za večno, ker so slepe, gluhe in duhovno mrtve zaradi Satanovega smrtnega strupa, ki jih je uničil z mnogimi lažmi, satanskimi napakami.

Intenzivno dnevno molite Sveti Rožni venec in Bog bo imel usmiljenje z vsakim od vas in z vašimi družinami. Molitev z ljubeznijo in srcem ima moč in božansko milost uničiti moč pekla.

Molite, molite, molite in vse telesno in duhovno zlo bo oddaljeno daleč proč od vas in vaših družin. Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja