SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 2.9.2020 EDSONU GLAUBER -MANAUS

Manaus-AM, 2. september 2020-Amazonija, Brazilija.

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas prosim: odločite se za Boga, odločite se za nebeško kraljestvo.

Prizadevajte si za rešitev svojih duš in za rešitev svojih družin, ki močno potrebujejo ljubezni, blagoslovov in Božjega miru.

Gospod vas preko mene kliče k spreobrnjenju, vendar mnogi izmed vas še vedno ne sprejemate in ne živite mojih sporočil z vero in ljubeznijo. Bodite Božji, otroci moji, pripadajte mojemu Sinu Jezusu tako, da se odločte slediti njegovim stopinjam in pričujete o Njegovi ljubezni in resnici temu grešnemu svetu, ki ga ne ljubi več.

Zelo kmalu bodo prišli veliki dogodki in bolečine. Jaz vas opozarjam.  Zato bodite vedno pozorni na moje materinske besede in živite življenje vere in molitve.

Že večkrat sem vas v preteklosti pripravljala; zdaj, otroci moji, dajte vse od sebe za odrešenje duš, ki so v nevarnosti, da bodo za vedno pogubljene. Bog vas kliče, da ste priča za  Njegovo ljubezen in njegov božji klic, kajti kmalu bo njegova pravica tako močna in tako velika, da je nič na svetu ne bo zmoglo ustavit, ko bo udarila ubogo nehvaležno človeštvo, ki Mu je bilo neposlušno in uporno.

Sprejemam vas v svoje Brezmadežno Srce, ljubim vas in varujem, ter blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja