SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 2.11.2019

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 2.11.2019 MANAUS/AM

Mir, moji ljubljeni otroci mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, ljubim vas in prihajam iz nebes vas prosit, da molite vedno bolj in da molitev postane vaše srečanje z ljubeznijo Boga, vašega Očeta. Ne oddaljite se od poti spreobrnjenja ki vam jo kažem. Molite, da bi pripadali Bogu, da bi se vaša srca odprla za ljubezen in bi tako s to ljubeznijo mogli nositi Božjo luč vašim bratom.

Otroci moji, dajem vas v moje materinsko Srce. Jaz sem vaša nebeška mati, ki se neutrudno bojujem za vašo srečo in večno življenje.

Vrnite se, vrnite se k Bogu. Tako se bo svet spremenil po Božji ljubezni in vaša življenja bodo svetila v milosti in svetosti.

Bodite sveti, otroci moji, ker Bog je svet. Bojujte se za nebesa. Naj vas ne bo strah preganjanja in preizkušenj. Bog vas ne bo nikoli zapustil, vedno bo ob vaši strani, da vam pomaga in vas blagoslavlja vedno bolj. Božja ljubezen je neizmerna in mogočna, otroci moji in nihče ne more premagati to ljubezen, ki spreminja vse stvari. Ljubite, ljubite, ljubite in premagali boste vse zlo.

Ostanite na poti resnice in ne pustite da vas premagajo satanove laži. Blagoslavljam vas in vam dajem svoje  materinske milosti, da bi se naučili popolnoma vsega se izročiti Bogu, da vas upodobi po njegovi popolni podobi.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja