SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.09.2020 – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.09.2020Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, še enkrat prihajam iz nebes, da ti govorim, še enkrat mi je Bog dovolil, da se združiš z Rajem, da prejmeš ljubezen, mir, blagoslove in milosti. V teh naših srečanjih nobena človeška pamet ne more razumeti Gospodovo dobrohotnost in njegovo veličino.

Bog ti govori po meni, Bog te kliče in kliče vse človeštvo k spreobrnjenju. Bog želi svetost vseh njegovih otrok, da živijo življenje spreobrnjenja in iskrenega kesanja, predno pride strašen dan njegove pravičnosti, ki bo kaznoval vsak greh in vsako dejanje storjeno proti njegovi božanski volji. Nič ne bo ubežalo njegovi božanski sodbi.

Moli, moj sin, moli za tiste, ki so zapustili Boga in njegovo tako sveto pot. Moli za tiste, ki nočejo slišati za nebesa in živijo obsedeni s svetom, z njegovim lažnim veseljem in užitki, ki ničesar ne rešijo ampak vodijo v peklenski ogenj.

Satan z grehom uničuje številne duše, zato so mnoge ujete v njegove peklenske pasti in nimajo moči, da bi se rešile iz njegovih krempljev.

Molite in se žrtvujte za spreobrnjenje grešnikov, da se bodo mnoge duše pokesale svojih grehov, prosile Boga za odpuščanje in se vrnile na pravo pot.

Duše so dragocene za Boga in zame, vašo Nebeško Mater. Rešujte jih z vašimi molitvami, vašimi žrtvami in pokoro in jim pomagajte najti sveto nebeško pot, ki vodi v Srce mojega Sina Jezusa.

Tu sem ob tebi, da ti dam svojo ljubezen in svojo materinsko pomoč. Ljubim te in ti dajem svojo ljubezen, da jo nosiš vsem mojim otrokom, ki jo potrebujejo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja