SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.03.2021 – EDSONU GLAUBER – Itapiranga-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.03.2021 – EDSONU GLAUBER – Itapiranga-AM.

Danes je sveta Mati prišla v spremstvu Svetega Jožefa, ki je držal Malega Jezusa v naročju. Ona je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes s svojim Božjim Sinom in mojim Ženinom Jožefom zato, da blagoslovimo vaše družine in človeštvo.

Molite, da premagate vsako zlo in vso moč pekla. Bog je z vami in vas nikoli ne zapusti.

Otroci moji, mojega Ženina Jožefa prosite za varstvo. On vas bo branil pred vsem zlom in vam pomagal izpolnjevati Božjo voljo.

Otroci moji, naj molitev nikoli ne manjka v vaših domovih, ampak naj bo vsakodnevna hrana za vaše duše, da prejmete luč in milost, da bi mogli živeti vse, kar vas je moj Sin Jezus naučil in vam zapustil na tem svetu, da bi živeli in prakticirali.

Pripravite se, moji otroci, pripravite se bolj kot kdaj koli. Bodite vedno v milosti Božji in živite daleč proč od greha. Opustite napačne stvari, da bodo vaše molitve in vaša življenja prijetna pred Božjimi očmi.

Ljubim vas in vas blagoslavljam s svojo Materinsko ljubeznijo, združena s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja