SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.03.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.03.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, jaz, tvoja Mati, še enkrat prihajam iz nebes s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom. Moli, moj sin, moli in pripravi moje otroke k molitvi, ker časi so težki.

Mnoge duše so v nevarnosti večnega pogubljenja, ker manjka molitve, manjka spreobrnjenja v življenju mnogih mojih otrok. Vi morate biti luč vsem, noseč jim ljubezen naših Svetih Src.

Sin, hudič je pridobil mnogo prostora v mnogih družinah. Mnogi krščanski domovi so postali mesto razkristjanjenja in žalitev mojega Božjega Sina Jezusa. Mnoge družine so duhovno mrtve, ker so nasedli satanu, da jih je uničil z grehom.

Molite mnogo Rožnih vencev, delajte pokoro za grešnike, odpovejte se lastni volji da izvršujete Božjo voljo.

Sprejemam vas v svoje Brezmadežno Srce in moj Ženin Jožef vas sprejema v svoje Prečisto Srce in oba vas polagava v Presveto Srce mojega Sina.

Hvala za vašo prisotnost. Spremljala vas bom do vaših domov z mojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom. Slap milosti pada iz nebes na vas in vaše družine. Blagoslavljam te moj sin in vse tvoje brate: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je ta večer prišla v spremstvu Malega Jezusa, ki je bil v naročju Svetega Jožefa. Med prikazovanjem me je Mali Jezus ponovno prosil, da poljubim ŠKAPULIR njegovega očeta Jožefa. Enako me je prosil, pred kratkim, ko sem bil v Italiji, v Vigolu in sedaj me je ponovno prosil, da ga poljubim tu v Itapirangi. Jezus mi je dal razumeti, kako je ŠKAPULIR pomemben in je znamenje varstva proti močem pekla. Ta ŠKAPULIR       nam pomaga prejeti velike milosti Jezusovega Božjega Srca, kadar ga nosimo z ljubeznijo in vero. Ne zametujmo tako dragocenih milosti, blagoslovov in varstva, ki nam ga nebo želi dati.

Potem je Mali Jezus pogledal Svetega Jožefa in ga prosil, naj blagoslovi nas in vse človeštvo. Sveti Jožef je ubogal naročilo Malega Jezusa, iztegnil svojo desno roko v znamenju blagoslova in varstva vsega človeštva, ter naredil znamenje križa nad nami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja