SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.07.2020 Edsonu Glauber – Manaus/AM 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.07.2020 Edsonu Glauber – Manaus/AM

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, to so časi teme, časi velikega razdejanja. Hudič uporablja njegove sledilce za napad na vero, moje otroke in za uničenje Božje hiše. Mnogo Cerkva in oltarjev je bilo uničenih, požganih, okradenih in ni nobene besede v obrambo za razžalitve časti in veličastva Boga, samo tišina tistih, ki želijo skriti njihove zlobne in prikrite namene.

Tisti, ki bi morali taka dejanja obsoditi molčijo in jih opuščajo, ker mnogi med njimi so sostorilci vseh teh razžalitev proti Gospodu in njegovi Sveti Cerkvi. Ni več zvestobe, poslušnosti in gorečnosti za Gospodovo hišo, kot je pisano v njegovi Besedi: »gorečnost za tvojo hišo me razjeda. (Psalm 69.9). Ampak nasprotno, Gospodova hiša je postala razbojniška jama( Mt 21.13).

Otroci moji, bodite previdni! Gospod vse vidi. (Jer 7, 11). Zbudite se! Ne pustite se prevarati od Satanovih napak in zapeljevanja. Nič s tega sveta ne boste vzeli s seboj, vse bo ostalo, da se bo použilo in uničilo od molja in rje.«

»Vaše bogastvo je preperelo in vaša oblačila so požrli molji. Vaše zlato in srebro je zarjavelo in njuna rja bo pričala zoper vas ter razjedla vaše meso kakor ogenj. V zadnjih dneh ste kopičili zaklade.(Jak 5,2-3)«

Tisti pa, ki je najemnik in ne pastir in ovce niso njegove, pusti ovce in zbeži, ko vidi, da prihaja volk, in volk jih pograbi in razkropi.  Je pač najemnik in mu za ovce ni mar. (Jn 10, 12-13).

Danes je najemnik notri v Božji Hiši in molči, ne reče niti besede v prid Gospoda, njegove slave, v bran vere in ovac. Usta odpre, da izgovori bogokletje in napake, a nekega dne bodo njegove lažnive ustnice brez besed, saj z aroganco in prezirom omalovažuje pravične.

Otroci moji,tako govori Gospod: Moja jeza se razvname in pomorim vas z mečem, (2Mz  22, 24).

Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se! Vrnite se k Bogu s skesanim srcem in On vam bo dal njegovo odpuščanje in usmiljenje.

Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja