SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.7.2015

 

ab656d615b21de0bfb0cdb2dc1d70204

SPOROČILO 17.7.2015

V večernih urah mi je  Sveta Mati dala pomembno sporočilo za svet.

Moj sin, ker obstajajo otroci, ki pokleknejo na zemljo in molijo ter darujejo Nebeškemu Očetu v spravo za vsakodnevne storjene grehe,  bo še usmiljenje za mnoge grešnike in za svet.

Kadar usmiljenje premaga pravičnost potem milost premaga srca najbolj nehvaležnih in upornih grešnikov, ki se spreobrnejo in spremenijo način svojega življenja, vrnejo se na sveto pot svetosti h Gospodu, v naročje tistega, ki je ustvaril vse stvari in tako priznajo njegovo Božje Veličastvo.

V teh težkih časih hudič divje napada, da bi pogubil izvoljene. Tudi tiste, ki sem jih izbrala, da drugim širijo mojo materinsko ljubezen in moja materinska sporočila.

Koliki so napadeni in preganjani po moči pekla, ki čaka priložnost, da jih uniči in utiša.

Ti, sin, bojuj, bojuj do konca, bojuj dober boj z močjo vere z močnim tokom Rožnega venca, ki te najtesneje združi z mojim Materinskim Srcem. Naj bo Rožni venec za vas zanesljivo  znamenje moje ljubezni in moje materinske zaščite.

Večni Oče blagoslovi vse človeštvo po zaslugah svojega  BOŽJEGA SINA, po njem se dvigne slava nebes, ker je dal vrednost ceni vašega odrešenja. Približuj se z ljubeznijo, vero in spoštovanjem do njegovih sadov in zaslug pridobljenih po njegovem učlovečenju, življenju, križevem potu, smrti, vstajenju in vnebohodu.

Ne izgubljajte velikih milosti, ki vam jih Nebeški Oče daje pri vsaki Sveti Maši.

Evharistijo naj moji otroci vredno prejmejo pri vsaki sveti daritvi, ki je najboljša oblika darovanja žrtve Nebeškemu Očetu, ki blagovoli obilno blagosloviti svet,  ozdravljati srca grešnikov, obnavljati duše, reševati družine in daje moč in zmago svojim duhovnikom, da zmagajo nad oblastjo teme in ponižajo hudiča pod Gospostvo mojega Božjega Sina, Gospoda Nebes in Zemlje.

Kadar je Gospod resnično slavljen, čaščen in ljubljen v vsaki Sveti Evharistični žrtvi svet najde zares Pot, Resnico in Življenje, ki ga vodi v slavo nebes.

Molite, molite, molite. Bog vas ljubi. Vi še niste razumeli to resnično ljubezen, ker samo tisti ki ljubijo in se predajo Božji ljubezni bodo se okoristili z njegovo Božjo lučjo, ki bo razjasnila in osvetlila večne resnice.

Duhovniki, ki bi morali biti bolj vključeni v to sveto in Božjo ljubezen in jo poznati v globino,  so prvi ki so tako hladni, neobčutljivi in nehvaležni, ker se ohladijo v svoji prvi ljubezni in pozabijo zakaj bi morala njihova srca utripati in goreti ves čas, od začetka do konca, opustijo pravo pot do tistega, ki jih je poklical po imenu in sledijo lažem in zavajanju miselnosti modernega sveta, ki jim prikazuje drugačen način razmišljanja, življenja in delovanja, vendar to ni tisto, ki vodi v Najvišje dobro in resnično Življenje.

Brez Boga in brez resnice noben duhovnik ne bo ostal na nogah!

Brez molitve in brez luči Svetega Duha se noben duhovnik ne bo dotaknil otrdelih src, ampak bodo premagani od teme, ki jih išče, hoče jim odvzeti svojo svetlobo in so podkupljeni od hudiča.

Brez odrekanja in žrtve bodo duhovniki težko premagali skušnjave.

Lene duhovniške duše, hladne in brezbrižne ne bodo vstopile v Nebeško Kraljestvo.

Odgovornost je velika, kolikor je veliko število duš, ki jih morajo rešiti za Boga, voditi na pravo pot………. Molite, sinovi duhovniki! Molite in pripadajte Nebeški Materi, da bi popolnoma pripadali Bogu v teh težkih časih, ko katastrofe doletijo tolike otroke na  mnogih krajih sveta.

Računam na vas, računam na vaše molitve, na vašo predanost in ljubezen tako, da bi moja sporočila kar najhitreje dosegla vsa srca, da bi duše vzljubile Gospoda in hotele biti njegove.

Hvala vsem mojim otrokom, ki se borijo vsak dan za njihovo spreobrnjenje, kljub velikim preizkušnjam, trpljenju in solzam. Nič ni izgubljeno, vse se posvečuje po milosti Božji in se spremeni v milosti in blagoslove za odrešenje sveta.

Jaz, Mati Nebes, Mati Milosti, Mati Rožnega venca in miru vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

One thought on “SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.7.2015”

  1. DRAGI DUHOVNIKI, MOLITE ZA DRUŽINE, KI JIH ZLO NAPADA IN UNIČUJE. VAŠA MOLITEV JE MOČNA IN VAŠA PRIPROŠNJA SEŽE DO BOŽJEGA USMILJENEGA SRCA.
    …”Odgovornost je velika, kolikor je veliko število duš, ki jih morajo rešiti za Boga, voditi na pravo pot………. Molite, sinovi duhovniki! Molite in pripadajte Nebeški Materi, da bi popolnoma pripadali Bogu v teh težkih časih, ko katastrofe doletijo tolike otroke na mnogih krajih sveta…. (17.7.2015)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja