SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.5.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.05.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, ljubim vas in vam dajem mojo ljubezen, da bi bili srečni in se bojevali vedno bolj za Nebeško kraljestvo.

Otroci moji, Bog želi vaše večno zveličanje in da odprete svoja srca, da vas naredi priče njegove Božje prisotnosti in miru vašim bratom. Ne bojte se preizkušenj življenja.

Bog vedno daje velike milosti in me pošilja na mnoge kraje sveta, da kličem k molitvi in spreobrnjenju.

Prikazujem se na mnogih krajih, ker vas želim voditi h Gospodu. Mnogi moji otroci me ne poslušajo in ne želijo sprejeti mojo Materinsko ljubezen.

Bodite vi otroci, ki vedno tolažijo Srce vaše Nebeške Matere in ki govorijo vsem svojim bratom o mojem velikem klicu k spreobrnenju, ker moje Srce trpi, ko mnogi neposlušneži žalijo Gospoda s strašnimi grehi.

Vedno molite Rožni venec, ker vam Bog po njem daje mir in milost, da rečete grehu ne, in da svetosti in Božji milosti.

Zahvaljujem se vsakemu za vašo prisotnost tu. Hvala, da ste tu. Hvala, da ste prišli, da ste poslušali moje povabilo k molitvi in spreobrnjenju. Nič ne me more odvrniti od vas in niti od vaših družin.

Nosim v nebesa vaše prošnje in jih prikažem pred Božjim Prestolom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja