SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.11.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.11.2018

Sveta Mati je še enkrat prišla z nebes, da nam da njeno materinsko sporočilo. Danes je prišla potolažit moje srce, me spodbuditi in opogumiti, da nadaljujem moje poslanstvo. Da bi mogli reševat duše za nebeško kraljestvo moramo vse prenašati iz ljubezni do Boga. Ni lahko, a ona nam bo prišla vedno pomagat in nikdar ne bo nas zapustila na naši duhovni poti.

Ko sem jo danes gledal, kako me gleda z njenimi čistimi modrimi očmi in njenim jasnim nasmehom, polnim ljubezni in miru, je postalo vse bolj lahko in bolj enostavno za prenašat. Prosil sem jo za vse, za njeno delo, zato da bi zmagalo dobro nad vsakim zlom.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit, da imate potrpljenje in pogum ob preizkušnjah življenja.

Že mnogo let je, kar vam Gospod podeljuje velike milosti in blagoslove, preko mojih prikazovanj in sporočil; sedaj vas prosi malo vaše predanosti in ljubezni pri nošenju vašega križa, da znate prenašati nasprotovanja in trpljenja, biti zvesti njegovemu božjemu klicu, darovati se kot duša žrtev, za spreobrnjenje človeštva, združeno s Srcem mojega Sina in njegovimi božjimi zaslugami.

Moji otroci, ničesar ni izgubljeno. Posredujte za spreobrnjenje in za dobro človeštva, ki je nehvaležno in nezvesto. Ne spite, ne pustite se premagati spancu greha. Vstani, zbudi se!…  Bodite budni, da boste lahko videli pasti in prevare, ki jih pripravlja satan, da vas ne ujame nepripravljene in vas preslepi zaradi vaših slabosti in napak. Prosite luč Svetega Duha, da vas vedno vodi in razsvetljuje na vaši poti, spreobrnjenja, proti nebu.

Veliko molite Rožni venec, da boste imeli milost od Boga da premagate vsako zlo in greh.

Naj vaša življenja pripadajo samo Gospodu in njemu pripadajte za vedno. Nič se ne boj! Jaz sem vedno tu, da vam pomagam, blagoslavljam in vodim v Srce mojega Sina Jezusa. Vedno bom z vami ob vaši strani, vse dokler mi Bog dovoli. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja