SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.MAJ 2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.05.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati sem tu. Prihajam iz nebes, da vam pomagam in vas tolažim s svojo materinsko ljubeznijo. Ne izgubite vere in upanja. Zaupajte v moje posredovanje Matere pri Srcu mojega Sina Jezusa.

Časi so težki in polni nevarnosti za vašo vero in proti čistosti vaših duš. Bojujte ta boj, h kateremu vas Bog klice po meni, z Božjo Besedo v srcu in na ustnicah, držeč Rožni venec v rokah ter ga molite z ljubeznijo in s srcem. Kesajte se svojih grehov. Iščite Gospoda s svobodnim in nenavezanim srcem. Osvobodite se vsega kar vas oddaljuje od njegove ljubezni.

Srečna sem, ko vas vidim zbrane okrog vaše Nebeške Matere, da me obiščete in prejmete blagoslov, katerega Gospod dovoljuje, da vam ga dam. Pravim vam: pogum! Bog je z vami in vas nikoli ne zapusti. On vam v tem dnevu daje tolike milosti. Naj ljubezen, mir, odpuščanje zdravijo v vaših domovih vaša srca in duše, da bi mogli pripadati Bogu.

Veliko molite, ker svet potrebuje veliko molitve in Božjega usmiljenja. Kličem vas, da posredujete za dobro človeštva. Molite, molite, molite.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Predno je odšla mi je Sveta Mati dejala:

Moj sin, reci vsem: molitev dela čudeže. Molitev spreminja najbolj težke situacije in vse stvari. Molitev zdravi vaša srca in jih osvobaja vsega zla. Naj nikoli ne manjka molitve v vaših domovih. Veliko več molite in Gospod vas bo vedno blagoslavljal!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja