SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.7.2015

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.7.201559eda1d0b3be33f6b3cc8e2d8c90d61e (1)

Mir z vami!

Moji otroci, jaz sem Jezusova Mati, Kraljica Nebes in Zemlje in Mati vseh vas.

Molitev spreminja vaša srca, zdravi rane vaših duš in vam daje moč in milost, da premagate vsako zlo in greh. Ne izgubljajte poguma, temveč z zaupanjem v Božjo ljubezen in njegovo Božje Srce, ki je polno usmiljenja se borite za vaše spreobrnjenje in spreobrnjenje vaših bratov.

Ne obupujte, temveč zaupajte v Božjo ljubezen in Njegovo Božje Srce, ki je bogato v usmiljenju in bojujte se za vaše spreobrnjenje in za spreobrnjenje vaših bratov.

Bog vas ljubi in želi voditi v nebesa.  Mnogi ne verjamejo več v večne resnice. Zaradi tega naredijo tolike strašne grehe in se ne ustavijo, da bi razmislili o tem, o večnosti, o sreči njihovih duš po smrti.

Hudič mnoge pritegne v njegovo kraljestvo teme z nečistimi željami in ljubeznijo do bogastva. Koliko otrok se prepusti razvadam in tako uničujejo svetost njihovih duš. Moji otroci, pristopite pogosto k spovedi in prosite odpuščanja za svoje grehe.

Greh povzroči propad mnogih duš, ki vodi mnoge moje otroke v pekel. Živite v Božji milosti. Bodite od Boga in ne od sveta.

Molite Vero, kadar čutite težo skušnjav in vas hoče peklenski sovražnik odtrgati od svete poti Boga. Ne igrajte se z vašim odrešenjem. Odrešenje je pomembno za Boga in zame.

Prihajam na svet, v različne kraje, oddaljene in nepoznane, da jih spremenim v izvore milosti in blagoslovov za moje otroke, ki potrebujejo Božje usmiljenje. Ti kraji so pomembni za poraz satana.

V vas sem položila svoje materinsko znamenje in svojo ljubezen s svojimi sporočili in Materinskim varstvom, tako se vsi moji otroci zatečejo in najdejo tolažbo in milost pod mojim zaščitnim plaščem.

Posvetite se trem Svetim Srcem. Obnovite vašo posvetitev vsak dan, ker ona lomi moč pekla in vsak negativni vpliv na vas in na vaše družine. Posvetitev našim združenim trem Svetim Srcem  združuje vaše družine, zdravi vaše duše, obnavlja vaša srca in jih osvobaja satanovih vplivov, pomaga vsem močem vaše duše pripadati Bogu.

Molite, molite, molite. Bog vas blagoslavlja in tudi jaz vas blagoslavljam s posebnim blagoslovom: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Hvala, ker ste se zbrali v molitvi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja