SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.05.2020 – MANAUS/AM

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.05.2020 – MANAUS/AM
Mir tvojemu srcu!
Sin moj, tvoja Mati prihajam iz nebes, da ti rečem, ostani vedno zvest mojemu Sinu Jezusu, tudi v največjih preizkušnjah in ob vsem tistem, ki se mora zdaj zgoditi v svetu.
Sem te že opozorila na zaton vere, na nezvestobe duhovništva in grozne preizkušnje, ki jih bodo morali prestati številni verniki, ki se držijo pričevanja mojega Sina Jezusa Kristusa.
Velike žalitve in stvari, o katerih se nikoli ni mislilo, da se bodo zgodile v Božji Hiši, bodo vernike še bolj škandalizirale, zaradi preziranja vere, da toliki ne bodo več zaupali v Cerkev mojega Božjega Sina.
Satanovo sovraštvo proti Cerkvi in proti Evharistiji bo vedno bolj srdito in vidno, kot še nikoli prej, ker njegovi satanistični in masonski zastopniki znotraj Svete Cerkve delujejo neutrudno tako, da bi Telo, Kri, Duša in Božanstvo mojega Sina Jezusa Kristusa bilo zaničevano, poteptano, razžaljeno, kot nepomebna stvar, ki ne zasluži ustreznega spoštovanja in češčenja.
Mnogi postavljajo vprašanja in želijo luči, kako bi se morali obnašati in sprejeti Jezusa v Evharistiji, v teh temnih časih.
Določbe glede razdeljevanja ali prejema mojega Sina Jezusa Kristusa v Evharistiji ostajajo enake za nebesa. V nebesih se niso spremenile zaradi človeških ukazov in zakonov. Človeštvo se mora držati Božjih naročil, tradicije Svete Cerkve in njegovega pravega Učiteljstva, in ni Bog, ki bi se moral podrejati napakam in spremembam, ki so jih naredili neverni ljudje, da bi realizirali njihove grešne interese, s preganjanjem Cerkve in vere. Boga se ne vara in se iz njega ne norčuje.
Sprejmite mojega Sina Jezusa dostojno na usta in na kolenih. Ne sprejmite, če vas prisilijo delati nasprotno.

Glede vprašanja …..?
Duhovniki naj nikoli ne darujejo Svete Daritve z maskami in v rokavicah. To je pomanjkanje spoštovanja do Boga, Gospoda nebes in zemlje in žalitev tako svete in vzvišene Skrivnosti, ki jo darujejo.
Naj se nikoli ne dotikajo Najsvetejšega Telesa mojega Božjega Sina, niti naj ga ne delijo z uporabo rokavic. Ne žalite več Našega Gospoda, ki je že toliko žaljen.
V Fatimi sem vam rekla, da bo Rusija širila svoje napake, spodbujala vojne in preganjanje Cerkve, da bodo dobri mučeni in da bo Sveti Oče veliko trpel. Vi sedaj živite te dni in videli boste, da se bodo preganjanja in trpljenja vedno bolj povečevala do te točke, da se bo na skrivaj darovala Sveta Žrtev Sina, če boste želeli jo darovati na pravi in sveti način, kot Bog želi.
To zlo proti Cerkvi mojega Sina in Evharistiji se je začelo vnašati med Božje služabnike od leta 1960. V masonskem načrtu je bilo, da se služabniki mojega Sina držijo sodobnih in posvetnih idej, da opustijo duhovniško obleko pri darovanju Svete Žrtve, ki se je v preteklosti odvijala v Tridentinski obliki.
Koliko zlo bi bilo lahko preprečeno, če ne bi vernikom odvzeli tega vzvišenega darila, zaradi česar so izkrivili pogled na Sveto Božjo Žrtev in ga spremenili v navadni banket.
Kolike duhovniške duše so se za večno obsodile na peklenski ogenj in koliko drugih je v enaki nevarnosti, ker so bili Gospodu nezvesti in tako dovolili toliko teoloških napak in posvetnih idej, ki mnoge duše danes vodi v brezno pogubljenja.
Cerkev je bila v tistem obdobju hudo ranjena in danes je spet ranjena in močno krvavi, ker ji je bil zadan udarec, ki se je globoko zadrl in je povzročil, da se je zamajala in izgubila moč, ker jo sile teme želijo odstraniti iz obličja zemlje. Ustvariti hočejo novo človeštvo brez Boga, ki sprejema vse vrste napak, kot če bi bile resnice, učijo duše kot da je Bog prisoten v vseh teh napakah in da sprejema takšne neumnosti.
Bog je eden: poslušaj, Izrael, Gospod, naš Bog je edini Gospod!
Oče, Sin in Sveti Duh so edini Gospodar nebes in zemlje. Izven njega ni drugega Boga in Gospoda. Zunaj Svete Cerkve, ki jo je ustanovil moj Sin Jezus Kristus po delovanju Svetega Duha, ni odrešenja.
Tisti, ki ne bodo verjeli v te resnice ne bodo vstopili v nebeško kraljestvo. Vseh to nauči, razsvetljuj duše, da odprejo svoja srca Božjim resnicam in se rešijo.
Blagoslavljam te!

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja