SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.01.2021 EDSONU GLAUBER -Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.01.2021 EDSONU GLAUBER -Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Jaz sem Mati Upanja, sem Kraljica Rožnega venca in Miru. Prihajam iz nebes, da vam prinašam milosti in blagoslove Srca mojega Sina Jezusa. On vas ljubi in vam želi podeliti njegovo odpuščanje in ljubezen. Kesajte se svojih grehov, delajte pokoro in žrtve, da se odpre vaše srce in srca vseh za Božjo ljubezen.

Moj Sin vas kliče k spreobrnjenju, ne ostajajte gluhi za njegov klic, ne dovolite, da vaša srca zakrknejo zaradi pomanjkanja vere in zaupanja v njegovo ljubezen. Verujte, otroci moji, verujte v Božjo ljubezen do vsakega izmed vas, verujte v moč ljubezni mojega Sina, ki more ozdraviti in prenoviti vse stvari.

To je začetek bolečin, začetek mnogih stvari, ki sem vam jih razkrila v preteklosti. Prosila sem vas da molite, da se spreobrnete, da ste možje in žene vere in molitve, a mnogi moji otroci se mi ne želijo odpreti in ne želijo spremeniti življenja. Veliko molite, da ne bi omagali v veri, da se ne bi oddaljili od Gospodove poti, ker bodo prišle velike preizkušnje na svet in prečistile nehvaležno in nezvesto človeštvo.

Otroci moji, ne pustite se premagati Satanovim lažem. Ne pustite se prevarati od ljudi, ki so brez Boga, brez vere in, ki mislijo samo na moč, denar in kako doseči vse, za ceno trpljenja in smrti mnogih nedolžnih življenj. Molite Rožni venec, da bi premagali sedanje zlo, ki vam grozi. Molite z veliko vero Rožni venec in vse zlo bo premagano.

Ljubim vas in vas blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja