SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.01.1998 EDSONU

 

SPOROČILO 16.01.1998

Hvaljen bodi naš Gospod Jezus Kristus!

Piši, moj ljubljeni sin. Ta večer je moje sveto sporočilo naslovljeno na vse moje otroke po vsem svetu.

Časa je ostalo malo, ker se čas, ki ga je Bog določil za spreobrnjenje ljudi, izteka. Mnogi sploh še niso začeli svojega spreobrnjenja in se niti ne potrudijo, da bi želeli spremeniti smer svojega življenja, mnogi drugi pa ne vedo, kako odgovoriti na mnoge milosti, ki jih daje Nebo po mojih prikazovanjih. Začnejo svojo pot, a ko vidijo, da je veliko odrekanja, ugodnostim in predvsem pretirani naklonjenosti tega sveta, takoj opustijo pot, ki sem jo pokazal. Ne, otroci moji, ne opustite te poti spreobrnjenja, ker vas, otroci moji, vodi k Jezusu. Jezus je pot, resnica in življenje, toda koliko jih želi hoditi po tej poti, živeti resnico v povezanosti z Bogom in prejeti to življenje, ki je v izobilju? Zelo malo!

Vrnite se, vrnite se, vrnite se k Bogu, otroci, ljubljeni od nebeške matere in tako vas bo Gospod vedno blagoslavljal. Molite, molite, molite sveti rožni venec. To je najprimernejše orožje za uničenje ponosa in zvijačnosti hudobnega. Že dolgo sem z vami, a mnogi se še vedno niso naučili zaupati v Boga in vame.

Vere je še vedno zelo malo. Če bi zares verjeli, bi se veliki čudeži že zgodili z močjo molitve in žrtev, vendar veliko molitev in žrtev še vedno ni opravljenih z ljubeznijo in srcem. Ponovno iščite prenovo svojega življenja tako, da stopite na pot molitve srca. Ne pozabite, da se molitev srca dviga v nebesa. Če bi vse človeštvo molilo s srcem, bi se rešila množica duš in drugi bi našli pot, ki vodi k odrešenju, tako da bi opustili pot greha. Molite, molite, molite s svojim srcem, ker boste tako združeni z mojim Brezmadežnim Srcem in boste prejeli vse milosti in vso ljubezen iz Presvetega Srca mojega Sina Jezusa, ker me Jezus ljubi z vsem svojim Srcem in tudi tisti, ki je z menoj združen, sprejema to Njegovo ljubezen v globini.

Jaz sem Kraljica luči, Mati Božjega Sina, ki je bila po Očetovem odrešenjskem delu spočeta brez izvirnega greha, da bi se lahko po Svetem Duhu Božja beseda učlovečila v njenem materinem telesu, čista in deviška. . Otroci moji, vse bolj umevajte, da sem vaša Mati in da vas globoko ljubim. Molite, da bi si zaslužili nebeško kraljestvo. Pomagajte svojim bratom, da jim tudi Bog pomaga. Širite ljubezen, da boste lahko globoko sprejeli Božjo ljubezen.

Naj vam in vašim družinam Gospod Bog vedno podeli dar miru. Poskusite živeti vsak prvi petek, vsako prvo soboto in vsako prvo sredo v mesecu v resničnem duhu molitve, zadoščevanja in bližine z Jezusom, z menoj in s svetim Jožefom, da boste v izobilju prejeli naše milosti. V tem trenutku iztegujem svoje roke nad svet in delim svoje milosti na vsako družino, da boste znali živeti po naukih in zakonu Gospoda Boga, globoko živeti ljubezen, mir, edinost in spreobrnjenje.

Blagoslavljam vse: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ta večer mi je Gospa pokazala berilo iz Svetega pisma za branje in premišljevanje:

I Timoteju 6,1-7 1 Vsi, ki so pod jarmom suženjstva, naj imajo svoje gospodarje za vredne vse časti. Tako Božjega imena in nauka ne bodo preklinjali. 2 Tisti pa, ki imajo verne gospodarje, naj jih že zato, ker so bratje, ne prezirajo. Nasprotno, naj jim še bolj zavzeto služijo, saj so ti, ki so deležni njihove oskrbe, verni in ljubljeni.

Lažni nauk in resnično bogastvo

To úči in priporočaj. 3 Če kdo uči drugačen nauk in se ne približuje zdravim besedam, namreč besedam našega Gospoda Jezusa Kristusa, in res pobožnemu nauku, 4 je domišljav in ničesar ne razume. Še več, tak boleha za razpravljanji in pričkanji za besedo. Iz tega pa izvirajo nevoščljivost, prepir, kletve in zlobna sumničenja, 5 prerekanje ljudi, ki so v umu pokvarjeni in oropani resnice ter mislijo, da je pobožnost le vir dobička. 6 Res je prava pobožnost velik dobiček, a le za tistega, ki je zadovoljen z najnujnejšim. 7 Ničesar namreč nismo prinesli na svet, zato tudi ne moremo ničesar odnesti.

*A.R.R.P.I.*

Kraljica rožnega venca in združenje za mir Itapiranga

Delo treh svetih src

www.itapiranga.net

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja