SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.9.2009- Manaus/AM

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.9.2009- Manaus/AM- na praznik Žalostne Matere Božje

Mir z vami!

Dragi otroci, prihajam iz nebes, da vas zavarujem pod svojim brezmadežnim plaščem proti vsakemu zlu in nevarnosti, proti vsaki nesreči, ki se lahko v kratkem zgodi na vsem svetu. Dragi otroci, še enkrat vas prosim: molite, veliko molite. Bodite zdtuženi v molitvi in prosite za spreobrnjenje sveta. Hudič je poln sovraštva in želi izpeljati svoj načrt za uničenje mnogih duš, vse do njegove polne izpolnitve.

Molite, da uničite njegove zlobne načrte, sicer bodo mnoge duše uničene v enem samem trenutku. Dragi otroci, tu sem, da vam pomagam. Poslušajte moje klice. Ne dovolite, da bo moje Srce še vedno trpelo, ko gledam, da me ne ubogate. Bodite pokorni. Amazonija  je v veliki nevarnosti. Vi ne veste, kaj se bo zgodilo. Posredujte mnogo bolj in zapustite življenje v grehu, kajti kdor ni v Božji milosti bo mnogo trpel. Vrnite se, vrnite se, vrnite se k Bogu.

V Itapirangi sem se prikazala, da bi oddaljila velik bič, ki bo kmalu udaril po vaši državi in po vaših družinah. Molite rožni venec v družinah in Bog bo usmiljen z vami. Ljubim vas in vam želim pomagati s svojim Materinskim posredovanjem.

Vse blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja