SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.12.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.12.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit za molitev, spreobrnjenje in zadoščevanje za strašne grehe, ki jih stori veliko mojih otrok, v mnogih krajih sveta.

Veliko molite, ljubljeni otročiči, da potolažite Sveto Srce mojega Sina Jezusa in moje Materinsko Srce. Neizmerno vas ljubim, a toliki moji otroci zavračajo mojo ljubezen in se pustijo preslepiti hudiču, ki želi večno pogubljenje za vsako dušo in vsako družino.

Varujte na svoje družine z vsakodnevno molitvijo k Bogu, naučite se reči grehu ne in Božji milosti recite da.

Moji otroci, ne izgubljajte časa. Vedno se trudite živeti v Božji milosti, ker časi so hudi. Mnogi moji otroci žalostijo moje Brezmadežno Srce tako, da delajo strašne grehe in se tako hitro prepustijo satanovim krempljem, ki jih hoče čim hitreje spraviti v peklenski ogenj. Bežite od greha in zbežali boste od satana.

Ljubite Boga. Bodite od Boga, ker vas je on ustvaril, da bi bili nekega dne ob njem v nebeškem kraljestvu. Molite, molite, molite, ker bodo v zelo kratkem velike žalosti dosegle Brazilijo in toliko mojih otrok bo trpelo. Spremenite življenje sedaj, moji otroci: sedaj je čas in ne jutri. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Presveta Mati je danes molila, da bi vedno ohranili vero, ostali vedno zvesti na poti svetosti k Bogu, naj se zgodi karkoli, da nas nič ne bi omajalo, da bi se oddaljili od Gospoda. Molila je za spreobrnjenje nevernikov in za tiste, ki preganjajo Božja dela in jih satan uporablja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja