SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 14.12.2019 – MANAUS – AM

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 14.12.2019 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in še enkrat prihajam iz nebes, da vas prosim za molitev, spreobrnjenje, vero in ljubezen do Boga, edinega Gospoda nebes in zemlje.

Ne pustite se prevarati od napak in laži satana. On se vsak dan divje bori, da vas oddalji od Gospodove poti, da bi imel možnost in požrl vaše duše.

Ne opustite molitve. Molitev je mogočna in oddalji hudiča daleč proč od vas in vaših družin.

Svet je gluh in slep, ker se je oddaljil od Boga, svojega Stvarnika, in tisti, ki bi morali voditi in učiti duše pripadati Bogu so opijanjeni od posvetnih strasti in zaspani v grehu. Nikoli doslej ni bilo storjenih toliko zasramovanj in žalitev Gospodu in meni, njegovi Brezmadežni materi,

Bojujte se proti zlu: bodite čuječi in molite, imejte post in satanova moč bo uničena. Prosite mojo materinsko pomoč in vas bom pokrila s svojim brezmadežnim plaščem in pod njim boste varovani pod usmiljenim pogledom mojega Sina Jezusa.

Otroci, očistite svoje duše vsakega greha. Dobro pripravite svoja srca in svoje duše v tem adventnem času, da bi mogli dostojno sprejeti mojega Božjega Sina v tem Božiču, ki se približuje.

Bojujte se za nebesa. Bojujte se, da bi pripadali Bogu. On vas ljubi in želi, da bi bili nekega dne ob njegovi strani v slavi njegovega kraljestva.

Jaz vas ljubim in vam dajem moje materinske milosti. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.