SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 14.09.2019-Manaus-AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 14.09.2019-Manaus-AM

Mir moji ljubljeni otroci mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes prosit vas, da ste močni v molitvi, žrtvi in pokori, darujoč vse dneve Gospodu v zadoščevanje za grehe, ki se naredijo po vsem svetu. Otroci moji, Bog vas kliče k spreobrnjenju in kesanju, SEDAJ! Sprejmite Božji klic v svoja življenja, popravite vaša napačna ravnanja, da bi našli  milost in svetost, ki prihaja samo iz Srca mojega Božjega Sina.

Tako vas bo Jezus mogel rešiti in vam podeliti večno življenje, nihče drug. Ne pustite se prevarati od laži in pol resnic, ki se širijo v teh časih. Bog je samo eden in ni drugega na nebesih in ne na zemlji.

Sem Mati Boga. Sem Mati Odrešenika. Moj Sin Jezus je Kralj nebes in zemlje in njegovo Sveto Srce je varno zavetje v teh težkih časih pomanjkanja vere in tolikih herezij.

Molite rožni venec vsak dan, da bi bili razsvetljeni in izpolnjeni z lučjo in milostjo Svetega Duha, ki vas bo vodil po pravi poti, ki vodi v nebesa k mojemu Sinu Jezusu.

Jaz sem tu, da vas sprejmem v moje Brezmadežno Srce in vam pravim: častite in ljubite znamenje vašega Odrešenja, KRIŽ mojega Sina Jezusa. Imejte ga vedno v svojih domovih in pred njim pokleknite in prosite Boga usmiljenja za slepo in nehvaležno človeštvo, ki se ne zmeni za ljubezen mojega Sina Jezusa.

Ničesar se ne bojte. Tu sem, da vas vodim v vsem, po naročilu Boga. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja