SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.7. 2015

aaa8b1c442edeca098351a0121b2dcf4

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.7. 2015

Mir z vami!

Ljubljeni otroci, jaz sem vaša Nebeška Mati, polna ljubezni in miru, ki sem tu, da vas sprejmem in blagoslovim s toliko ljubeznijo.

Otroci, pridite v moje materinsko naročje. Prepustite da vodim vas in vaše družine. Sprejmite moje povabilo k molitvi in spreobrnjenju. Ne dvomite- jaz sem tu!..Blagor tistim, ki verujejo ne da bi videli. Blagor vam, ki sprejemate moja sporočila s vsem srcem, vero in ljubeznijo in jih živite v praksi.

Bog vas hoče obvarovati nevarnosti, skozi katere gre človeštvo.  Moji otroci, ki nočejo slišati za Gospoda, mnogi od njih, ki jih skrbijo samo posvetne stvari in imajo dovolj časa za iluzije, ki jih svet ponuja,  so gluhi za Boga.

Ozdravljajte svoje brate gluhote z molitvijo Zdravih Marij Rožnega Venca. Z molitvijo rožnega venca z ljubeznijo in vero odpirate zakrknjena srca vaših bratov za Boga in zame.
Jaz vas ljubim in vam v tej noči podarjam mir, ki prihaja od Boga, da bodo Gospodova  vaša življenja in vaše družine. Moji otroci, ljubite Gospoda z vsem srcem. Vse kar delate izročite njegovim rokam in On vas bo blagoslavljal bolj in bolj.

Bog želi podeliti velike milosti človeštvu, vendar te milosti ne pridejo, ker manjkajo molitve, žrtve, velikodušna pokora, darovano v duhu zadoščevanja.

Posvetite se bolj in bolj za Božje Kraljestvo in vse vam bo dano od Gospoda v izobilju. Molite, molite, molite otroci moji. Jaz sem z vami in bom vedno z vami. Nikoli vas ne pustim same, ker vas želim voditi za roko k mojemu Sinu Jezusu.

Hvala za vašo prisotnost tu v tej noči. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem mi je naša Gospa dala razumeti, da moram moliti molitev, ki jo je naučila Lucijo, Frančiška in Jacinto v Fatimi.

Molil sem kot me je prosila:

O Jezus, zaradi tvoje ljubezni, za spreobrnjenje grešnikov in v spravo za grehe povzročene proti Marijinemu Brezmadežnemu Srcu.

Ona je molila Oče naš in Slava Očetu, da bi imeli vedno odprta srca za Boga, da bi bili poslušni in zvesti njegovi Sveti Volji, da bi mogli živeti kar nas prosi preko svojih sporočil.

Potem je govorila z menoj o drugih stvareh, ki se nanašajo na prihodnost Cerkve in sveta in ki so skrivnost. Potem me je spomnila na vizijo, ki sem jo videl danes na nebu. Popoldne sem jo videl klečati v molitvi pred njenim Sinom Jezusom. Jezusa je prosila usmiljenja za grešnike, posebej za Sveto Cerkev, ker resne stvari se bodo dogodile in ona prosi za nas, da smo trdni v molitvi in priprošnji za zmago dobrega nad zlom.

“Časi postajajo težji in svet je vedno bolj ovit v temo.
Pomagajte mi rešiti moje otroke za nebeško kraljestvo.
Mnoge duše so na poti, ki jim jo Satan kaže, ker iščejo zabave, užitke in zapeljevanje sveta. Upognite kolena in ponudite Gospodu pokoro za grehe sveta, tako da ste bolj poslušni, obnovite krstne obljube, pričujte svojo vero s pogumom in močjo.
Ne bojte se, če se vse zdi brez rešitve in brez upanja. Bog ne bo zapustil tiste, ki so njegovi, ampak jim bo dal milost, zmage nad vsakim zlom. Bodite bolj intimni in vedno več molite svojemu Angelu varuhu. Ne pozabite nanje, ker oni ne pozabijo nikoli na vas. Poslušajte kaj vam govorim in boste hodili vedno po pravi poti. Nasvidenje kmalu”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja