SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.10.2019 ITAPIRANGA/AM

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.10.2019 Itapiranga-AM.

 Sveta Mati je danes prišla v spremstvu sv. Jožefa in malega Jezusa v njegovem naročju. Bila sta na levi strani Naše Gospe, na desni strani se je prikazala Irmã Dulce, razglašena za svetnico. Sveta Mati nam je dala sledeče sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša mati prihajam iz nebes, ker vas neizmerno ljubim in želim, da bi bili nekega dne z menoj v nebesih, ob Jezusovi strani.

Ne obupujte. Molitev, žrtev, pokora ter vztrajnost vsakega izmed vas pritegne dež izrednih milosti na Itapirango, na Amazonijo in na ves svet. Veliko molite, da bi pripadali mojemu Sinu Jezusu. On vas ljubi in želi vaše zveličanje. Danes je moj Božji Sin prišel s Svetim Jožefom, da blagoslovi vse človeštvo in vsakega izmed vas.

Otroci moji, ne oddaljite se od poti, ki vam jo kažem. Ta pot je sveta in vodi v nebesa. Jaz vas sprejemam v svoje Brezmadežno Srce.

Gospa, ste sprejeli danes našo pokoro!

 

Da, moj sin. Vse kar ste vi danes darovali Srcu mojega Sina in mojemu Srcu je bilo sprejeto in se je spremenilo v velike milosti in blagoslove za Itapirango, za vaše družine in vse človeštvo.

Naredite vse, da bi si zaslužili mesto v nebesih. Ne zavajajte se s svetom. Svet je minljiv, nebesa so za vedno!

Blagoslavljam vsakega posebej in vam dajem poseben blagoslov. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes zjutraj, ob 10h30 smo darovali pokoro tako,da smo hodili po kolenih od vhoda v Svetiščem do podobe Jezusa Križanega in darovali kot zadostitev za grehe sveta in za delo Naše Gospe.

Ko smo hodili po kolenih smo prosili odpuščanje in darovali pokoro za vse grehe, ki so jih naredili satanisti; osebe, ki prakticirajo okultizem, rituale macabro, oskrunjevalci svetišč in Cerkva, ki grešijo proti Jezusu v Sveti Evharistiji, v satanskih ritualih s strašnimi žalitvami, za vse zlo, ki so ga storili proti delu Naše Gospe. Nenadoma je pločnik postal strašno vroč kot živi premog, vsi so to čutili v svojem mesu. Mislil sem, da ne bom uspel, ker če bi poskusil olajšati roke na pločniku, bi zagorele enako, brez nobenega olajšanja.

Ko sem daroval to pokoro in pomislil na zlo, ki so ga čarovniki in zlobni storilci in macumberi naredili zoper delo Gospe, da bi ga uničili, in na to, da bi se pokesali in se spreobrnili, nisem več vzdržal bolečine in sem za trenutek vstal, a tudi podplati nog so gorele. Mislil sem: ne morem odnehati, pekel je za vedno a to ni zavedno, je samo za trenutek. Ponovno sem se pokleknil in nadaljeval z drugimi. Zdelo se je da pot je Jezusa Križanega je tako daleč, brez konca, a naredili smo pokoro do konca.  
Naša Sveta Mati je naročila naj povem prisotnim osebam, da trpljenje in bolečina, ki smo ju občutili ni bila nič drugega kot kapljica podobnega najmanjšega trpljenja duš v vicah. Če tista strašna bolečina ni zares nič manj kot najmanjše trpljenje v vicah, si ne moremo predstavljati kakšne so bolečine in trpljenje v peklu, ki je za vso večnost.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja