SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.10.2015

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.10.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Brezmadežna Mati prihajam iz nebes vas prosit  za molitev, spreobrnjenje in iskreno kesanje vaših grehov.

Spremenite življenje, moji otroci. Naš Gospod, moj Božji Sin, želi vašo iskreno spreobrnjenje od vsakega izmed vas, ker mnogi se res ne odločijo zapustiti napačnih stvari in grešnega življenja.

Ne zanemarjajte vaše spreobrnjenje temveč z vztrajnostjo se bojujte za odrešenje in vaše mesto v nebeškem kraljestvu. Molite veliko rožnih vencev za Brazilijo in ves svet. Molite za tiste, ki vas preganjajo in kritizirajo in prosite Boga luč zanje, da bi se pokesali, dokler lahko še vedno popravijo svoja srca njihovih napak, ker čas mineva za vsakega izmed vas.

Jaz sem tu, da vam pomagam pripadati Bogu. Naj bo v vaših domovih Gospodovo ime spoštovano. Živite Zapovedi v praksi. Ne dovolite, da vas hudič oddalji od molitve. Da bi mogli zaslužiti nebesa morate moliti, živeti v praksi po Zapovedih in naukih mojega Božjega Sina.

Jaz sem tu, da vam pomagam in da vas vodim po varni poti, ki vodi v Srce mojega Sina Jezusa. Mnogi se oddaljijo od mene in mojega Sina Jezusa, ker niso vztrajni, da bi živeli njegove nauke in nimajo korenin v veri in ljubezni.

Verujte, verujte, verujte in nikoli ne dvomite in tako bo Gospod pokazal in storil čudeže njegove ljubezni v vaših življenjih. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja