SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.05.2020 – MANAUS/AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.05.2020 – MANAUS/AM

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, veliko moli, ker svet potrebuje veliko molitve, kajti je pred tem, da ga bo Božja pravičnost strašno kaznovala.

Človeštvo je doseglo rob brezna in mnogi že padajo vanj in jih hudiči nosijo v pekel, ker niso živeli združeni z Bogom, ampak so dvomili v Božjo prisotnost v Evharistiji, niso več verjeli v njegove svete Besede in so zavračali njegove Božje Zapovedi, ter spremenili Božjo Hišo v gnezdo tatov in strašnih žalitev.

Sin moj, nikoli kot sedaj ni Satan dobil toliko moči in prostora za delovanje znotraj Cerkve mojega Božjega Sina. On uresničuje njegov zlobni namen. uničiti vero v mnogih dušah, vodi jih v zanikanje Boga in večnih resnic in tako doseže, da sprejmejo njegov smrtonosni strup napak in laži, ki vodijo v življenje brez Boga, daleč od njegove Božje ljubezni.

Resnica in večno življenje sta samo v Bogu, v mojem Sinu Jezusu Kristusu. Jezus je zelo užaljen. Njegova Božja Pravičnost želi kaznovati grešnike, zaradi njihove ravnodušnosti in prezira do mene, njegove Brezmadežne Matere.

Moj sin, odkupuj za strašne grehe storjene zoper mene. Ti grehi pritegujejo grozne kazni in nadloge nad grešniki. Pravičnost mojega Božjega Sina ne more več prenašati teh grešnikov in njihove nehvaležnosti.

Gospodov Angel je z dvignjenim ognjenim mečem in z njim hoče še močneje udariti ves svet, vse tiste otroke, ki niso hoteli nehati grešiti, niti se kesati, se popraviti in delati žrtve.

Veliko molite v svojih domovih molitev, ki jo je Angel Miru naučil moje otroke pastirčke. Ulezite se z obrazom obrnjenim k zemlji, prosite Boga odpuščanja zase osebno in za grešnike vsega sveta.

Zunanja znamenja molitve in njihov sijaj izginjajo, da se daje mesto gostim oblakom teme in greha, ki obdajajo svet ker je pustil Boga ob strani.

Cerkev, Nevesta mojega Sina, Brezmadežnega Jagnjeta živi njen križev pot, ure teme in zapuščenosti, odvzeta so ji njena oblačila in njen sijaj, po krivdi tistih, ki bi jo morali imeti radi, jo častiti in braniti in so dali mesto lažni cerkvi brez luči, brez življenja in usmeritve, kjer dvomi in negotovosti prevladajo nad vso resnico, zreducirajo vero na nič, na zgolj človeške in svetovne koncepte, ki pa ne spreobrnejo in ne rešijo nikogar.

Sin moj, moje Srce trpi zaradi vsega kar Cerkev mojega Sina preživlja in živi. Zaskrbljena sem in prizadeta zaradi vsega, kar bodo morali moji sinovi prenesti in pretrpeti, po krivdi pokvarjenih in nevernih ljudi, ki vodijo na pot duhovne smrti njihove duše in jih vodijo v peklenski ogenj.

Moje Srce krvavi zaradi otrok in mladih, ki izgubljajo belino čistosti, uničujoč deviškost njihovih teles in nedolžnost njihovih duš in src. Vse to prispeva, da ima hudič večjo moč in oblast nad svetom.

Mnogi ne razumejo, če se ne trudijo in na svetu ne bodo nikoli razumeli vrednost molitev deviških in čistih duš. Zaprite oči pred vsem, kar je grešno in posvetno, da ne bi ognjene puščice peklenskega sovražnika ranile vaše duše.

Bodite od Boga. Ljubite Gospoda. Darujte svoje molitve spremljane z nežnim vonjem vaših duš, prepojenih s čistostjo, svetostjo in dobrimi nameni.

Naj bo molitev vaše ljubezensko srečanje z Bogom, sprejemajte in podrejajte se njegovi Božji Volji, da se bo v popolnosti izpolnila v vašem življenju. Rešujte duše za nebesa in rešujte sebe s poslušnostjo Bogu in njegovim Božjim klicem, kajti brez njega ne morete ničesar storiti dobrega.

Blagoslavljam te!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja