SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.05.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.05.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes in vas prosim, da iz vaših življenj in življenj vaših družin naredite neprekinjeno darovanje ljubezni Bogu, proseč za spreobrnjenje grešnikov in proseč božje usmiljenje za nehvaležno človeštvo, ki je zapustilo Gospodovo ljubezen in ga ne ljubi več.

Otroci moji, časi so težki. Mnogo mojih otrok se je pustilo preslepiti od hudiča, zaradi nečistosti, pohlepa po denarju in moči.

Posredujte za zdravljenje in osvoboditev mnogih mojih otrok, ki toliko propadajo, uničujejo čistost in svetost svojih duš, zaradi njihove neposlušnosti Bogu.

Molite neprenehoma Rožni Venec za mir in za rešitev duš. Bojujte se za nebeško kraljestvo, služeč Gospodu z veseljem in z vašimi srci polnimi njegovega božanskega miru.

Jaz sem tu, da oddaljim strašna zla, ki morejo pasti zelo kmalu na Cerkev in svet.

Molite za družine, moji otroci. Mnoge družine povzročajo Srcu mojega Sina trpljenje, zaradi grešnega življenja, ki ga dandanašnje živijo. Mnoge družine so bolne, brez luči in brez življenja.

Naredite vse kar je mogoče, da vsakodnevno posvečujte svoje domove s predano molitvijo, ljubeznijo in vero. Molitev je močna in zaslužni prejmejo luč in milosti Božjega Srca mojega Sina Jezusa.

Molite, molite, molite in Bog bo imel usmiljenje z vami in vašimi brati, ki so daleč od odrešenjske poti.

Otroci, prebudite se. Ne spite. Živite v tem svetu s svojimi srci usmerjenimi v nebesa. Hrepenite biti z Bogom. Hrepenite popolnoma pripadati Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja