SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.12.2020 – Manaus/AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.12.2020 – Manaus-AM.

 Sveta Mati je prišla z lepim modrim plaščem, polnim zvezd in v beli obleki. Njeni roki sta bili na široko odprti spuščeni proti nam in iz njih so izhajali žarki luči, njene materinske milosti.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Brezmadežna Mati, Kraljica nebes in zemlje, prihajam prosit, da nadaljujete z vsakodnevno molitvijo Svetega Rožnega venca, za spreobrnjenje sveta in rešitev duš. Ne bodite leni za molitev temveč se vedno bolj približujte molitvi, kajti v najtežjih časih bodo tisti, ki so me poslušali, znali prenesti preizkušnje, ki bodo padle na grešno človeštvo.

Ne oddaljujte se od Božje milosti z grehom. Bodite vedno pripravljeni in tako boste razveseljevali Srce mojega Sina Jezusa ter bili vedno vredni njegovega blagoslova in milosti. Moj Sin vam bo dal toliko moči, da boste na svetu priča njegove prisotnosti in ljubezni.

Ne dovolite, da vas hudič prevara z njegovimi iluzijami in napakami. Naj vas ne zavedejo lažne doktrine in napake, ki so vstopile v Sveto Cerkev, niti volkovi oblečeni v jagnjetovo kožo, ki delujejo za uničevanje vere, dogem in naukov, ki vam jih je zapustil moj Sin Jezus. Še boste videli velike žalosti in škandale, ki se bodo dogajali zaradi hudobnih ljudi, ki so brez vere, brez luči in, ki bodo povzročili veliko škode in mnoge oddaljili od resnične vere.

Molite otroci moji, veliko molite, ker Bog bo deloval in branil tiste, ki kličejo njegovo Sveto Ime in mu služijo.

Bojujte se, z Božjo Besedo, premišljujte jo vsak dan, in z Rožnim vencem v roki. Kadar molite moj Rožni venec so hudiči prisiljeni biti razprostrti na tleh, brez moči, da bi škodovali dušam, zato molite vedno bolj.

Ljubim vas in prihajam iz nebes, da vam pomagam in dam veliko milosti, da bi mogli prenesti te slabe čase. Pogum, niste sami, jaz sem tukaj in sem ljubeča mati za vsakega izmed vas, ter vas drugega za drugim polagam pod svoj plašč, da ste zaščiteni pred vsem zlom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja