SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.10.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.10.2018

Bodimo previdni s komunisti in njihovimi sledilci. Molimo, molimo, molimo! Danes je Sveta mati še enkrat prišla iz nebes. Spremljala sta jo Sveti Mihael in Sveti Gabrijel, ki sta imela zastavo Brazilije. Dala nam je njeno sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes in vas prosim intenzivne molitve za uboge grešnike, ki se pustijo zavesti prevaram hudiča.

Molite za vaš narod, ki bo doživljal trenutke bolečine, trpljenj in preganjanja. Hudič hoče nasilje in kri, a jaz prihajam prosit Božje usmiljenje miru za brazilski narod.

Molite, postite, molite in postite, molite in postite, ker samo tako boste lahko uničili vse zlo in ga premagali.
V tem trenutku so izginili Naša Gospa in Nadangeli in pred menoj je bila samo Brazilska zastava. Nenadoma so nastale luknje na več mestih, kot bi jo prestrelila strojnica.Razumel sem, v Božji luči, da je to pomenilo velike konflikte in trpljenja za brazilski narod. Naša Gospa se je po tej viziji ponovno pojavila z Nadangeli in mi rekla:

Katere se mi bodo posvetili obljubim, da jih bom dala v svoj Brezmadežni Plašč in jih varovala s svojim zaščitnim plaščem.

Moj sin, povej tvojim bratom naj ne obupujejo ampak naj se napolnijo s pogumom, močjo in korajžo. Bog vas ljubi in prosi, v teh časih, vero in ljubezen do njegovega klica in njegove Božje ljubezni.

Bodite zvesti Gospodu. Naj se zgodi karkoli, ne odtrgajte se od njegovega Božjega Srca, ker tisti, ki bodo ostali zvesti do konca bodo prejeli krono slave. Ne tisti, ki pravijo Gospod, Gospod bodo vstopili v nebeško kraljestvo, ampak samo tisti, ki bodo v praksi živeli kar vas je moj Božji Sin naučil in mu bodo ostali zvesti do konca.

Ljubim vas in dajem vam mojo Brezmadežno ljubezen. V tem trenutku pošiljam na ves Brazilski narod slap milosti in blagoslove in na vse vas, ki prihajate me obiskat in častit. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja