SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.09.2020 -Manaus-AM. Edsonu Glauber

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.09.2020 -Manaus-AM. Edsonu Glauber

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in vas kličem k življenju v ljubezni, da bi bili varni v Srcu mojega Sina Jezusa, ki vas toliko ljubi in, ki je vaše varno pribežališče in varstvo. V Srcu mojega Sina, mu pripadati, poslušati njegovo bitje Srce, ki je klic njegov dnevni k ljubezni vsaki duši preko mene, se boste naučili ljubiti in izpolnjevati Božjo voljo. Ničesar se ne boste bali, niti križa, niti preizkušenj in niti preganjanj, ki bodo prišla na svet. Ostali boste združeni z mojim Sinom in moj Sin združen z vsakim od vas. Podelil vam bo mnoge milosti in blagoslove, da bodo spremenili vaša življenja in vam dali moč, da se boste bojevali proti zlu z močjo njegovega Svetega Imena.

Molite otroci moji, veliko molite, ker molitev je življenje in moč za vsakega od vas. Tisti, ki molijo jih zlo ne bo nikoli premagalo, ampak bodo zmagovalci v vsaki nasilni bitki. Naj se molitev Rožnega venca vsak dan z ljubeznijo moli v vaših domovih in tako vi, ki me poslušate in, ki sprejemate moje klice v svoja srca bodite gotovi, da bo vse nebo združeno z vami in vsi vi boste združeni v nebesih in v nekega dne boste njegov del v slavi mojega Sina.

Danes vas blagoslavljam s posebnim blagoslovom, da bi imeli gorečo željo pripadati mojemu Sinu Jezusu in slediti njegovim korakom: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja