SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.05. 2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.05.2019

Sveta Mati je prišla v spremstvu Svetega Mihaela in Svetega Rafaela. V tej noči nam je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati vas zbiram v ljubezni in imenu mojega Božjega Sina. Že mnogo let prihajam pripravljati srce vsakega izmed vas za veliko bitko, s katero se boste morali soočiti.

Pripravljala sem vas z mojo ljubeznijo, mojimi milostmi, podelila sem vam tolike blagoslove, da bi imeli vero, moč in pogum  bojevati se proti vsemu zlu, lažem in grehu in da bi nikoli  zapustili sveto Gospodovo pot.

Otroci, ne bojte se. V tej moji bitki proti Rdečemu Zmaju, ki je satan, boste zmagali vsako zlo in napade z molitvijo Rožnega venca, z Zakramenti, z Božjo Besedo, poleg vaših žrtev in  pokore darovane Gospodu s pravim in svetim namenom srca.

Bojujte se, otroci moji, proti vsemu zlu in nesite moje Materinske besede in mojo luč tistim, ki so duhovno slepi.

Hudič je povzročil veliko škode dušam. Postal je hujši in krvoločnejši, ker ve, da se je njegov čas skoraj končal in hoče s seboj vzeti v ogenj pekla vse tiste, ki se pustijo, da jih premagajo njegove skušnjave  in zapeljevanja zla.

Bodite močni, ljubljeni otroci, v boju zoper moč pekla z molitvijo in postom. Bodite evharistične duše in duše zadoščevanja in hudič vas ne bo mogel  nikoli premagati.

Vi še niste razumeli moč milosti, ki jo duša prejme, ko  časti in se izroča Srcu mojega Sina Jezusa pred Zakramentom Ljubezni.*

Bodite duše, ki znajo častiti, se žrtvovati in zadoščevati za grehe sveta in Bog bo imel usmiljenje z grešnim svetom.

Bog se želi vedno bolj združiti z vami po njegovem Zakramentu Ljubezni*, toda mnogi od vas se ne želijo  združiti z njim v Evharistiji, ker mnogi ne gredo k Sveti Maši, kot bi morali.

Združite se z mojim Božjim Sinom in skupaj z njim boste zmagali. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

*Evharistija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja