SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.01.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.01.2019

Blagoslovljena Mati med vsemi ženami, je danes prišla še enkrat iz nebes, da nam da njeno materinsko sporočilo. Ona, ljubezni polna nam je prišla podelit njene materinske milosti, da bi bila naša življenja vedno bolj osvetljena z Božjo ljubeznijo in mirom. Dala nam je sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit, da vztrajate na vaši poti spreobrnjenja in da nosite z ljubeznijo in potrpljenjem vaš križ, da se vse kar vi trpite v srcu, na telesu in na duši spremeni v milosti in blagoslove za spreobrnjenje grešnikov in večno zveličanje mnogih duš.

Naučite se vse darovati Gospodu za realizacijo njegovega božjega dela v srcih in dušah. Ne skrbite moji otroci, nikoli vas ne bom zapustila. Vedno sem ob vas, da vam pomagam v vsem, kar mi Bog dopusti.

Molite, molite, molite rožni venec z največjo zavzetostjo in vero in Bog vam bo podelil velike milosti in oddaljil toliko žalostnih stvari daleč od vas in od življenj vaših bratov.

Bog vas ljubi in želi vašega spreobrnjenja. Ne zapirajte svojih src za njegov Božji klic, kot so storili toliki vaši bratje, ki niso imeli globokih korenin v veri in duhovnem življenju.

Molite za spreobrnjenje nevernikov, ker jih je danes toliko, ki žalostijo Srce mojega Sina Jezusa.

Nosite Božjo luč tistim, ki so zaslepljeni od greha. Bog želi, da njegovi Božji klici čim hitreje dosežejo mnoga srca.

Delujte moji otroci! Govorite o Božji ljubezni svojim bratom in mnogi se bodo spreobrnili.

Jaz vas ljubim in vas blagoslavljam z mojim Materinskim blagoslovom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja