SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.09.2019 – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.09.2019 – Manaus-AM.

Moj sin, zelo malo manjka do dogodkov, ki bodo v teh temnih in skritih časih spremenili življenje Cerkve in človeštva, Bog govori, toda redki ga poslušajo. Bog kliče k spreobrnjenju, a mnogi ga ne ubogajo in zavračajo, da bi odprli svoja srca za njegov klic  ljubezni. Kaj boste storili, kadar bodo velike preizkušnje in trpljenja padle na vaše glave? Vpili k Bogu, ki ga ne poslušate in ubogate?

Danes se spominjamo žalostnega datuma, kjer je mnogo mojih otrok nepričakovano izgubilo življenje.* Iz ure v uro, zaradi lažnivcev, pohlepnežev in kriminalcev, ki so na vladi. Oni niso vedeli, da se bo to tako hitro zgodilo v njihovih življenjih. In vi, ljubljeni otroci, otroci, ki me ne poslušate, ki ste gluhi za moj glas, ki nočete spremeniti smeri svojega življenja? Zbudite se! Nevarnost lebdi nad vašimi glavami: nič ne vidite, nič ne slišite, ker ste zaslepljeni od satana in greha. Bojujte se za večnost, za vaše mesto v nebesih; ne za prestižno mesto v tem svetu, ki vas ne vodi k Bogu, če zavrnete spreobrnenje in ne prosite odpuščanja za vaše napake in dejanja.

Človeštvo, vrni se k Bogu, sedaj, ker je čas za spreobrnenje na nitki. Spreobrni se, pripadaj Bogu, počasti in prepoznaj njegovo Božanskost in Vsemogočnost. On je Gospod nebes in zemlje in ni drugega Boga nad njim.

Veličastvo, čast in slava, ki pripada samo Bogu, se ne deli in razdeli z nobenim drugim bitjem na tej zemlji. Njemu čast in slava vekomaj!

Blagoslavljam te moj sin in tudi vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

11 Tvoji, o GOSPOD, so veličina, moč, čast, sijaj in veličastvo. Tvoje je namreč vse, kar je v nebesih in na zemlji. Tvoje, o GOSPOD, je kraljestvo in ti se vzdiguješ kot glava nad vse. 12 Od tebe prihajata bogastvo in slava in ti gospoduješ nad vsem. V tvoji roki sta moč in oblast in v tvoji roki je, da narediš vse veliko in močno.

(1 Krn 29, 11-12)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja