SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.05.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.05.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša mati in vas vabim k intenzivni molitvi za rešitev duš. Mnogi so v nevarnosti za večno pogubljenje, ker nihče zanje ne moli.

Pomagajte svojim bratom srečati luč in Božje usmiljenje, darujoč dnevne molitve, žrtve in pokore za spreobrnjenje grešnikov in za njihovo večno odrešenje.

Otroci, tu sem, da vas zbiram v molitve, ker svet bo v zelo kratkem šel skozi strašne in težke trenutke, ko bo Božja pravičnost padla nanj.

Posredujte, da bi se vse zlo oddaljilo od človeštva, ki je slepo in brez miru. Jaz sem tu, da vas varujem Brezmadežnim plaščem in vas sprejemam v moje Materinsko Srce.

Otroci, bodo dnevi velikih trpljenj in stisk, kot se še ni zgodilo v zgodovini človeštva. Prikazala sem se na mnogih krajih in vam dala mnoga sporočila, mnoga znamenja, toda mnogi med vami me še ne poslušajo in ne živijo mojih klicev.

Brazilija bo prečiščena vse nečistosti in nezvestobe s krvjo in bolečino. Bog ne prenaša več toliko prešuštev in grehov splava. Prosite po vaših molitvah njegovo Božje usmiljenje za nehvaležne grešnike.

Vrnite se, moji otroci, vrnite se čim hitreje na pravo in dobro pot in Bog vas bo gledal z usmiljenjem in vas blagoslovil. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja