SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.04.2020 – MANAUS/AM

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.04.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, združi se z mojim Bolečim in Brezmadežnim Srcem, ki trpi zaradi izgube tolikih duš. Moj Sin je prišel, da jih reši, a toliki so zavrnili njegovo božansko ljubezen in njegove milosti misleč, da jim svet more dati življenje in srečo.

Čista iluzija, ki jo je hudič položil v njihova srca. Nič ni bolj dragocenega kot je ljubezen mojega Sina, njegova milost in njegovo odpuščanje. Kdor ostane združen z njegovim Božjim Srcem ima resnično življenje in so mu nebeška vrata odprta. Svet vam ne more dati večnega življenja, samo moj Sin vam more dati nebeško kraljestvo. Bojujte se za nebesa ne za imetje stvari tega sveta. Vse mine. Nima smisla imeti materialne dobrine, če so vaše duše gnile, uničene od greha in si zaradi tega zaslužite peklenski ogenj.

Sin moj, za Cerkev bo prišlo veliko preganjanje  in za mnoge moje sinove. Preganjanje bo vidno, zastrašujoče in grozno. Satanovi agenti bodo utišali in vodili do krutega mučeništva veliko ljudi, ki ne bodo zanikali resnic mojega Sina Jezusa. Dnevi bodo velikega preganjanja in bolečin.

A zmaga mojega Sina nad vsem zlom pride in bo deloval v času, ki ga je določil Večni oče za dobro njegove Cerkve in tiste, ki bodo ostali zvesti njegovemu svetemu učenju in mu bodo sledili z vero noseč svoj križ.

Mnogi sodobni mediji bodo postali njihovi sovražniki, kar bo mnoge pripeljalo do krutega mučeništva.

Moli, moli, veliko moli, reci moj sin vsem naj vsak dan posvetijo sebe in svoje družine trem Svetim Srcem in naj prosijo varstvo Svetega Jožefa, varuha Svete Cerkve in njihovih družin.

On, po naročilu Svete Trojice vas bo varoval in vam pomagal v teh težkih časih, ponižal hudiča, uničil vse njegove pasti, laži in napade proti Gospodovim otrokom, ki v teh težkih časih vpijejo po njegovi Božji pomoči.

Vsako noč molite k svojemu Angelu Varuhu. On ima poslanstvo, da vas vodijo, varujejo, upravljajo in razsvetljujejo, po ukazu Gospoda nebes in zemlje, ki s tako ljubeznijo in gorečnostjo skrbi za svoje otroke. Bolj ko bodo časi temni in težki se bodo pokazali vidni in bodo naredili velike čudeže, da vas osvobodijo  nevarnosti za dušo in telo.

Kot je bil Gospodov Angel poslan, da osvobodi Petra, tako bodo vaši Angeli Varuhi naredili toliko stvari za vsakega od vas. Imejte jih za svoje velike in zveste prijatelje, ki jih je Bog dal vsakemu od vas.

Blagoslavljam te, moj sin, kot tudi vse človeštvo!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja