SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.01.2020

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.01.2020 – Manaus/Am

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati sem  in se ne utrudim klicati vas k Bogu, k spreobrnjenju in nikoli se ne bom utrudila. Vrnite se h Gospodu, on vas klice k spremembi življenja, h kesanju za svoja napačna dejanja in za trdoto srca.

Otroci moji, ne ostanite brezčutni za njegov

Božji klic, ker je to sveti klic poln ljubezni.

Bog vas mnogo ljubi in želi, da so vaša življenja polna njegove ljubezni, ki zdravi in osvobaja vaše duše bolezni in zla.

Prosite Boga za ljubezen, da bi imeli milost prinašati vsem vašim bratom njegovo odpuščanje in luč.

Mnogi so duhovno zaslepljeni zaradi greha in sovraštva, ker so njihova srca polna nasilja in ponosa.

Intenzivno in hitro molite za mir, ker Satan hoče uničiti vaš planet* z vojnami, strašnim jedrskim orožjem, ki bi uničilo človeštvo v nekaj minutah.

Vzemite svoje rožne vence in jih molite vedno bolj, da bodo čim prej pregnane velike nesreče in trpljenja, ki bi lahko v zelo kratkem prišle nad moje uboge otroke.

Moji otroci, poslušajte moj glas in živite moja sporočila, saj za vaše dobro in vašo srečo prihajam iz nebes in vam govorim.

Spreobrnite se, spreobrnite se. spreobrnite se. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je imela zelo žalosten obraz  in v njenem pogledu sem mogel videti njeno skrb za usodo človeštva, ki gre v napačno smer, kar je proti Božji volji. Prosi nas za več molitve in darovanja žrtev, da bi mogli čim prej zadostiti za strašne grehe, ki se delajo v svetu. Čas je dragocen in moramo razumeti da, če bomo živeli za svet, bomo izgubili možnost nekega dne biti pri Bogu v nebesih, toda če odpremo naša srca za Božjo milost in ljubezen, bo nas mogla vodili za roko v Srce njenega Sina Jezusa, ki je izvir večnega življenja.

*Zemljo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja