SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 10.08.2019

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 10.08.2019

Brezmadežna Mati je spet prišla iz nebes, da nas blagoslovi in nam da njen materinski poziv. Bila je lepa, veličastna pred nami, izžarevala je ljubezen na vse nas, njene sinove in hčere. Dala nam je sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati in se ne naveličam klicati vas k Bogu in k spreobrnjenju. Moje Brezmadežno Srce je polno ljubezni, za vas otroci moji, in goreče želje za vaše večno zveličanje.

Nikoli ne pustite molitve rožnega venca ob strani ampak ga molite vedno bolj.

Bog me je poslal v Amazonijo, da vas naučim otroci moji, da vse vas naučim živeti po njegovih svetih poteh, poteh miru in ljubezni, ki vodijo v nebesa, skozi življenje samo-zatajevanja, molitve in mrtvičenja sebe, da bi živimo združeni s njegovim Srcem in Božjo ljubeznijo.

Otroci moji, časi postajajo vse bolj temni, ker mnogi moji otroci ne molijo in ne poslušajo mojih sporočil. Oni ne verujejo, da se morem prikazovati, verujejo pa lažem, ki jih učijo preko televizije.

Molite za spreobrnjenje človeštva, ki se je pustilo preslepiti od hudiča, ki hoče uničiti danes mnoge družine, da bi bila pregnana od njih Božja ljubezen.

Tu sem, da vas vodim po varni poti, ker je danes toliko poti, ki vam jih ponuja hudič in toliki je tistih, ki jim slepo sledijo.

Poslušajte me, ne oddaljite se od mojega materinskega Srca. Dnevno se posvetite Trem Svetim Srcem in nič vas ne bo oddaljilo od varne poti, ki vodi k Bogu.

Jaz vas ljubim in vas pokrivam s svojim materinskim plaščem. Vrnite se na svoje domove z Božjim mirom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja