SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 1.12.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 1.12.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit, da obnovite svojo vero in svoje dobre sklepe. Sedaj Bog kliče k spreobrnjenju. Ne čakajte na jutršnji dan, da bi spremenili življenje, ker mnogi ne vedo ne dan ne ure, ko jih bo Bog poklical. Mnogi zapirajo svoja srca za Božjo milost.

Prihajam iz nebes, da pomagam družinam v Amazoniji in po vsem svetu, a mnogi me nočejo poslušati, zavračajoč moj materinski klic. Molite, da bi se odprla srca, ki so uničena od grehov nečistosti.

Bog bo kmalu prečistil svet vseh nečistosti in žalitev, ki jih prejema od nehvaležnih grešnikov. Jaz še vedno prosim odpuščanja in usmiljenja.

Združujte se vedno bolj,da bi skupaj in dobro molili, naredite močno verigo molitve v zadoščevanje in posredovanje za dobro človeštva.

Družine so pokvarjene in brez svetlobe zaradi številnih grehov, ki jih delajo.

Mnoge družine nimajo časa za Boga ampak samo za posvetne stvari. Bojujte se za dobro in za svetost svojih družin.

Skrbite za svoje domove, vedno jih blagoslavljajte z blagoslovljeno vodo in prosite varstva Svetih Angelov in Nadangelov, da vas branijo pred vsemi duhovnimi in telesnimi nevarnostmi.

Gospodovi angeli so vedno ob strani tistih, ki delajo za Božje kraljestvo in služijo Gospodu. Molite in zaupajte. Bog vam bo pomagal in vas blagoslavljal. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja