SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.06.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU  08.06.2019

Mir moj ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz sem vaša Mati, neutrudno  vas kličem k Bogu, ker želim vašo srečo in rešitev vaših duš.

Bojujte se z vero in pogumom za nabeško kraljestvo. Ne odrecite se svojemu namenu, da bi želeli izvrševati Božjo voljo in se brez pridržkov predati njegovemu  Božjemu Srcu.

Moji otroci, Bog vas ljubi neizmerno in neskončno. Ne dvomite v njegovo ljubezen do vas, dovolite mu vendar, da deluje v vašem življenju in zdravi vaše duše.

Velikokrat ne vztrajate na poti Gospodu, ker ste opustili molitev in post.

Otroci, zbudite se, ukrepajte! Satan dela in si tako močno prizadeva, da bi vas pogubil, toda vi spite in ne želite poslušati mojega poziva k molitvi. Zato jokam, ko vidim toliko zla in grozodejstev, ki so storjena po vsem svetu: splavi, gnusni zločini, ki privlačijo Božansko pravičnost nad nehvaležno človeštvo.

Vsaka kri otroka, ki se je prelila na svetu zaradi splava, pritegne na moške in ženske velika trpljenja in prekletstva. Zadoščujte, otroci moji, za strašne grehe splavov, nečiste grehe in nezvestobe, ki pokvarijo veliko mladih in uničijo številne družine.

Otroci, posredujte za reševanje duš. Moje srce trpi zaradi mnogih grehov, ki jih zagrešijo moji otroci, vendar jih nikoli ne preneha ljubiti ali se boriti za večno rešitev vsakega izmed njih.

Sprejemam vas v svoje Srce, razprostiram na vas svoj Brezmadežni plašč in vam podarjam mir. Vrnite se v svoje domove z Božjim mirom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja