SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.03. 2019 Manaus

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.03. 2019 MANAUS, AMAZONAS, BRASIL, Edsonu Glauber,

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in vas ljubim ter vam dajem svojo ljubezen, da bi bila vaša življenja polna miru in veselja.

Ne sramujte se vere, ne obupujte in ne izgubljajte poguma, ker je Bog z vami in vas nikoli ne zapusti.

Molite veliko Rožnih vencev za realizacijo mojih materinskih planov in tako vam bo Gospod dajal velike milosti in bo blagoslavljal vaše družine.

Jaz sem tu, da vam pomagam pripadati Bogu in živeti za nebeško kraljestvo. Ne bojte se ničesar. Bog vam bo pomagal, da boste znali premagati vsako preizkušnjo z vedrino, v ravnovesju in z mirom.

Težki in kruti časi se bodo spustili na Cerkev in na svet, kajti veliko mojih otrok morajo biti očiščeni, ker veliko žalijo Gospoda s svojimi strašnimi grehi.

Ne izgubljajte čas. Pomagajte svojim bratom srečati Božjo luč, nosite jim moja materinska sporočila. Jaz sem ob vas s svojim zaščitnim plaščem, da vas varujem pred vsem zlom.

Molite, molite in mnogo duš bo rešenih in se bodo vrnite na sveto pot k Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Kadar se je Naša Gospa pojavila, prihajajoč v tisti svetli luči je vse okrog mene izginilo, ostala sta le Ona in Jezusov Križ, ki je pritrjen na zidu, na mestu prikazovanj. S Križa sem slišal Jezusov glas, ki mi je dejal:

Žejen sem po dušah. Rešuj mi duše. One so me stale mojo predragoceno kri, ki sem jo prelil zanje. Rešuj mi duše v slavo mojega kraljestva.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja