SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.02.2018 (Vigolo)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.02.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit za molitev, spreobrnjenje in mir. Ne dovolite, da so vaše družine oddaljene od Boga zaradi pomanjkanja molitve in iskrenega kesanja svojih grehov.

Sprejmite moj klic k ljubezni in spremembi življenja. Sprejmite v svoja srca mojo materinsko ljubezen in jo nesite vsem svojim bratom.

Moji otroci, svet hodi v smeri velikega brezna večnega pogubljenja. Posredujte za spreobrnjenje svojih bratov, ki se še vedno nočejo odločiti za spremembo življenja in vsakodnevno spreobračanje.

Mnoge duše se nahajajo v duhovni slepoti ker so zanemarile Gospoda in njegove Svete Zapovedi. Sveto Obličje mojega Sina je ponovno oskrunjeno in ranjeno zaradi nezvestobe in hladnosti mnogih mojih sinov.

Otroci moji, sprejmite moj klic k molitvi in zadoščevanju. Učite se združevati se z mojim Božjim Sinom in pred njegovim križem prosite odpuščanja in usmiljenja za nehvaležne grešnike.

Vrnite se, vrnite se k Bogu. Odprite svoja ušesa in poslušajte besede, katere moj Sin dovoljuje, da vam povem. Odprite svoja srca za sprejem njegove Božje ljubezni, ki vam jo On daje po mojem Brezmadežnem Srcu.

Moji otroci, zapomnite si: nič na tem svetu ni primerljivo z večnim življenjem. Ne pustite se preslepiti. Ne pustite se zavesti od tistega, kar vam ne more dati miru. Samo Bog, moji otroci, samo Bog in njegova ljubezen nikoli ne mine. Hvala da ste še enkrat tu prisotni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja