SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.01.2021 –EDSONU GLAUBER – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.01.2021 –EDSONU GLAUBER – Manaus-AM.

 Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem Kraljica Rožnega venca in Miru, sem Mati Cerkve in vsega človeštva. Prihajam iz nebes vas prosit, imejte vero in bodite trdni v preizkušnjah življenja. Ne zapustite pot resnice, ki vam jo je pokazal moj Sin Jezus. Mnogi bodo tisti, ki bodo resnico izdali, da bi sledili lažem; mnogi bodo zapustili mojega Sina zaradi iskanja lažnega življenja in lažne sreče. Mnogi bodo padli in izgubili vero. Mnoge družine bodo zdesetkane v tako kratkem času, ker niso zaupale v Gospoda, ampak zaupajo velikim tega sveta, ki niso nič in, ki jih ne morejo rešiti. Molite, moji otroci, molite veliko Rožnih vencev, ker samo Rožni venec vas more rešiti sedanje teme, ki vam grozi.

Imejte vero in pogum. Preganjanja bodo vse jasnejša in okrutnejša, a bojujte se do konca in, zaradi ljubezni mojega Sina, ne odrecite se svoji veri. Bog je z vami in bo deloval v določenem trenutku v dobro vseh tistih, ki vanj zaupajo in kličejo njegovo Sveto Ime.

Velike nesreče bodo pustošile mnoge kraje sveta zaradi upornosti in neposlušnosti ljudi. Sveta Cerkev je izgubila milostni sijaj, ker sledi idejam in temi tega sveta. Tisti, ki jo vodijo so izgubili smer plovila in jo vodijo v središče velike nevihte.

Prosite odpuščanja za svoje grehe in bodite vedno v Božji milosti. Tisti, ki me slišijo ne bodo obupali in ne bodo zašli s poti resnice. Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja