SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.12. 2019 – ITAPIRANGA-AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.12.2019 – Itapiranga-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in vas neizmerno ljubim s čisto in sveto ljubeznijo in želim vas dvigniti k Bogu, želim vam pomagati, da bi pripadali Bogu.

Pustite se voditi po meni in jaz vas bom vodila k tistemu, ki je resnično življenje, k mojemu Sinu Jezusu. Časi so slabi in mnogi moji otroci so oddaljeni od mene in mojega Sina Jezusa, ker so se pustili preslepiti od satana. Molite, otroci moji, veliko molite, ker molitev spreminja življenja vaših bratov in tolikim pomaga, da vidijo pot k Bogu.

Ljubim vas in vas blagoslavljam, da bi bili srečni in polni Božje luči. Ne grešite. Ne žalite Gospoda. Delajte pokoro, kesajte se svojih napačnih dejanj. Srce, ki se iskreno pokesa, vse doseže pri Božjem Srcu mojega Sina Jezusa: doseže njegovo odpuščanje, njegov blagoslov in njegovo usmiljenje.

Posredujte za rešitev duš, ker se tolike uničujejo z življenjem v grehu, nečistosti in nezvestobi.

Otroci, spremenite življenje, medtem ko vam Gospod daje čas za spreobrnjenje. Zapomnite si: čas mineva in mnogi lahko izgubijo možnost, da bi šli v nebesa, ker se še ne odločijo za Boga.Ne izgubljajte časa. Pripadajte Gospodu, sedaj in se ne boste kesali, da ste se odvrnili od sveta zato, da bi sledili božjemu klicu.

Svet mineva, vse bo minilo, le Bog bo ostal za vedno. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja