SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.04.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.04.2018

Mir tvojemu srcu!
Moj sin, glej me še enkrat tu, tvojo Brezmadežno Mater, ki prihajam klicati človeštvo k spreobrnjenju.

Govorim tebi in govorim mojim otrokom, a najdem mnoga srca gluha za moj klic. Mnogokrat trkam na vrata vaših src z mojimi sporočili, a mnogi mi ne odprejo, ne sprejmejo me z ljubeznijo.

Sin, časi so težki. Mnogi moji otroci ne želijo vedet ne za Boga ne za nebesa. Mnogi moji otroci so duhovno mrtvi in ne želijo prositi odpuščanja za njihove grehe in strašno žalijo Gospoda.

Zberi moje otroke k molitvi, povej vsem, da bo kmalu velika kazen padla na grešno človeštvo in da čim prej vsi združeni prosite Božjega usmiljenja zase in za svet, spremenite življenje.

Žalostna sem, ker ne verujejo v moje materinske besede in se oddaljijo od mojega Brezmadežnega Srca. Molite, veliko molite, moj sin.

Prosim tebe in vse tvoje brate, da molite sveti Rožni Venec, ker ta molitev oddaljuje Božjo Pravičnost daleč od vas, vaših družin in človeštva.

Pomagajte vaši Materi z molitvijo Rožnega venca in prejela bom od Božjega Srca mojega Sina Jezusa njegovo usmiljenje za vse moje otroke, ki zaupajo v mojo Materinsko varstvo.

Ljubim te sin moj in mojo ljubezen dajem tebi in vsem tvojim bratom. Blagoslavljam tebe in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Mati Božja je molila Slava Očetu,da bi se moja družina resnično spreobrnila,  da se  noben član, nobena oseba iz moje družine ne obsodi na pekel, ampak doseže spreobrnjenje in zveličanje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja