SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.03.2020

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.03.2020 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas kličem k Bogu. Poslušajte moj materinski klic, ki vam ga dajem. Poslušajte moje povabilo k spreobrnjenju.
Sem vam že dejala in vam pravim ponovno: časi so teŽki. Ljudje so se oddaljili od Gospoda, Boga nebes in zemlje in hodijo proti prepadu pogubljenja in večnega uničenja.

Molite za spreobrnjenje človeštva, ki je pod Satanovim napadom, ki ostaja slepa, gluha in nema za Gospoda, vendar vidi, posluša in govori o temi Satanovih del, do njih je naklonjeno in razširja propad in pogubljenje mnogih duš.

Otroci moji, vodimo veliko bitko, jaz in vi vsi, ki me poslušate in sprejemate moja sporočila v svoja srca, strašno bitko proti Satanu in njegovim peklenskim hudičem. Na svetu je veliko njegovih agentov in sledilcem. Mnogi moji otroci uporni in nehvaležni so se pustili pokvariti  od njegovih zapeljevanj in so želeli biti kakor Bog, tako kot Adam in Eva so se pustila premagati od peklenske kače, da sta padla v greh in  nista spoštovala Gospodovih ukazov, pustila ob strani njegovo Božansko Voljo, da ni bila nikoli izpolnjena v njihovih življenjih, saj sta s svojo človeško voljo želela živeti daleč od Boga, zapeljana od večnega sovražnika duš.

Dragi otroci, bojujte se proti vsemu napuhu in ponosu do Bogu. Ne pustite se premagati od sovražnika. Zmagujte z molitvijo, z Evharistijo, z Božjo Besedo in resnico. Satan hoče uničiti vaša življenja in vaše družine, on želi vam odvzeti svobodo Božjih sinov in hčera. Prišel bo dan, ko se boste morali odločiti, ali želite imeti mobilni telefon ali biti svobodni ljudje, ali želite imeti v domovih televizijo in računalnik ali mir svojih v svojih družinah; če želite imeti zdravje in lažno življenje, živeč kot ljudje zasužnjeni od zlobnih ali biti tisti, ki nosijo svoj križ in sledijo bolečim korakom mojega Sina, ki vas vodi v večno življenje. Katero pot in katero življenje boste izbrali, moji otroci? Izberite torej večno življenje, večno življenje je moj Sin in če boste živeli skupaj z mojim Sinom boste imeli vse potrebno za vas in družino. Brez mojega Sina ne boste imeli ničesar, ne boste imeli resničnega življenja, ampak boste zasužnjeni zaradi svojih grehov, poželenja in posvetnih želja, želeli boste in iskali kar je lažno, tisto kar vam ne daje resnične sreče in niti življenja.

Molite, molite, veliko molite, da bi imeli moč se odpovedati grehu in svetu, da bi imeli polno življenje v izobilju.

Moj Sin ne bo nikoli pozabil vsakega dejanja ljubezni do svojega bližnjega. Bolj ko živite v ljubezni do mojega Sina, bolj boste imeli luč in milost da boste, v njegovem Svetem in Mogočnem Imenu služili in ljubili svoje brate.

Skrbite za svoje družine. Molite skupaj s svojo družino. Ne zamudite priložnosti, ki vam jo daje Bog, da živite združeni z njim v ljubezni in svetosti. Družine so dragocene za Boga. Blagor vsem, ki se borijo za dobro in ohranitev družin, njihovih moralnih in duhovnih vrednot, gorje pa tistim, ki ravnajo tako, da so družine uničene. Tisti, ki se ne bodo pokesali, jih bo prizadela močna Gospodova roka, ki jih bo na dan kazni odstranila z obličja zemlje in ne bo od njih ostalo nobenega sledu, ker se niso hoteli spreobrniti, niti se pokesati za svoje zločine in grehe.

Otroci moji, borite se z molitvijo in zmagujte najtežje bitke, ki se bodo vedno bolj pojavljale, vendar ne pozabite: na koncu bo zmagalo moje Brezmadežno Srce. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in sina in Svetega Duha. Amen!

Molite molitev, ki vas jo naučim sedaj:

Molitev, ki jo je dala Marija Edsonu Glauber 07.01.2020

Gospod, Vsemogočni Oče,

naj me v tem trenutku predragocena Kri tvojega Božanskega Sina, našega Gospoda Jezusa Kristusa, okopa in očisti vsakega greha.

Naj bo zame dragocen in mogočen znak odrešenja in božjega varstva.

Tako tudi vsem tistim, za katere kličem  tvojo milost, ki vse ozdravlja, vse osvobaja in vse prenavlja.

Naj predragocena Kri Jezusa uniči vse zlo na obličju zemlje za dobro in rešitev tvojih sinov in hčera,  sužnjev, ki so lahek Satanov plen.

Gospod, naj sovražnik našega večnega odrešenja in njegovi agenti nimajo nobene moči nad nami, naj nas oni ne vidijo, ne slišijo, naj bodo utišani in naj nimajo sposobnosti ukrepati proti nam, kakor tudi proti nobenemu tvojih sinov in hčera, za katere posredujemo in jih polagamo k nogam odrešenjskega Križa tvojega najdražjega in ljubljenega Sina Jezusa.

Naj v tvoji  Božanski Volji iščemo zatočišče in se ji izročimo na način, da se skrijemo pred satanom in vsemi peklenskimi hudiči, pred njihovimi zlobnimi agenti in izginemo pred njimi, kakor se je skril tvoj Sin pred tistimi, po katerih so mu želeli storiti zlo, ko je izpolnjeval tvojo Božansko Voljo na zemlji.  

Naj bo tvoja mogočna roka iztegnjena nad našimi življenji in našimi družinami, kot znamenje blagoslova in varstva, ker si ti Gospod, skala naše obrambe, naše varno zatočišče in naše odrešenje. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja