SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.06.2020

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.06.2020 – Manaus-AM.

Sveta Devica se je danes prikazala s tremi osebami, dva moža in ena žena: dva moža sta bila Renato Baron in Bruno Cornacchiola, žena pa Adelaide Roncalli. Sveta Devica mi je v tej noči dala sledeče sporočilo:

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, moli za Sveto Cerkev, moli za vse tiste, ki se počutijo, da jih je zapustila in jih ne ljubi, da ne bi izgubili vere. Hudiču je uspelo pridobiti veliko duš, da so izgubile ljubezen do Svete Cerkve, zaradi mnogih Božjih služabnikov, ki so jih ranili in užalili z njihovimi trdimi besedami, z njihovimi ostrimi dejanji brez ljubezni in z njihovim nasprotujočim vedenjem, so proti temu, kar so jih oni sami mnoge učili.

Posreduj za rešitev duš. Bog bo veliko zahteval od svojih duhovnikov za vsako dušo, ki je uničena in brez vere zaradi napak in grehov, ki so jih oni sami storili.

Ekumenizem ne pomeni mnoge napake in herezije zbrane skupaj z različnih poganskih religij, kot če bi bile resnica, niti ne njihove različne načine molitve, kot če bi bile naslovljene na istega Pravega Boga, Tistega, ki je ustvaril Nebo in zemljo. Na svetu je veliko religij, toda samo eden je pravi nauk o odrešenju, ki ga je naučil moj Božji Sin, in ta je tisti, ki ga najdemo v njegovi Cerkvi, ki je Katoliška. Kdor ne verjame tej resnici in ne sprejme te vere ne bo rešen.

Grehi služabnikov mojega Sina in pomanjkanje njihove vere, ker se pustijo prepričati od idej in poganskih naukov sveta, pritegnejo mnoge velike nesreče in bolečine nanje.

V tem trenutku sem videl veliko krvi, ki je v vseh smereh preplavila trg bazilike Sv. Petra. Vatikan je postal ves rdeč od krvi, nič ni bilo prizanešeno.

Med tem, ko se je kri širila sem slišal zvoke strelov, krike in videl sem nože, izostrene meče, ki so se kopali v tej krvi in mnogo, mnogo odsekanih glav je padlo na tla. Glas mi je spregovoril in zavpil: KRI V VATIKANU!

Potem se videl kri in preganjanje, ki se je odvijalo na mnogih krajih sveta in isti glas je močno kričal: KRI IN PREGANJANJE JAGNJETOVE NEVESTE, V MNOGIH DELIH SVETA!

Prikazal se je križani Jezus, kot na Kalvariji in Sveta Devica se je pokleknila pred svojim Sinom na križu in jokala ter prosila za Sveto Cerkev in za vse njene sinove in hčere, ki bodo morali skozi takšna trpljenja, bolečine in preganjanje, da bi bili močni in zvesto verovali pričevanje njenega Božjega Sina. Slišal sem Jezusov glas s križa, ki je rekel: VSE SE BO IZPOLNILO, KAKOR JE V PISMIH!

Naša Gospa je spet govorila z menoj:

Ljubezen, otroci moji, ljubezen more spremeniti še najbolj težke situacije v svetu. Ljubezen mojega Sina more rešiti vaše družine velikih neviht, ki so že prišle in ki bodo udarile Cerkev in svet na način,  ki se ga še ni videlo. Jaz sem Kraljica Družine, sem Kraljica Ljubezni, sem Kraljica Razodetja!… Sem ena sama oseba in s svojim Brezmadežnim Srcem polnim ljubezni in skrbi za vašo srečo in večno zveličanje Vam pravim, sprejmite in živite moje proseče klice, ki sem vam jih dala v mnogih  prikazovanjih v preteklosti in sedaj, danes, na mnogih krajih sveta. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja