SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 05.08.2020 MANAUS/ AM – Edsonu Glauber

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 05.08.2020 MANAUS/ AM – Edsonu Glauber

Naša Gospa je še enkrat prišla iz Nebes, da nam da svoj klic za vse njene otroke vsega sveta.

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, vaša Mati vas prosim: poslušajte moje klice k molitvi. Svet je ranjen od sovraštva in nasilja in se je pustil prevarati satanu zaradi denarja, moči, ambicij in egoizma. Vrnite se h Gospodu s skesanim srcem, za vse vaše grehe.  Odpovejte se zlu in prevaram tega sveta, da bi mogli zaslužiti ljubezen in odpuščanje mojega Božjega Sina. Odločite se za Boga, da bo njegov mir in njegova ljubezen napolnila vaša srca in ozdravila tolike rane vaše duše, povzročene zaradi vaših grehov in vaše neposlušnosti njegovim Božjim Zapovedim

Otroci moji, hudič pripravlja velike konflikte, ne samo v določenih Krajih Zemlje, ampak svetovno, ki vključujejo številne Države. Molite za mir, molite za spreobrnjenje grešnikov.  Svet je blizu velikih konfliktov in velikega trpljenja kot se ni še nikoli zgodilo doslej. Zgradili so grozno orožje, ki lahko v nekaj sekundah uničijo veliko mojih otrok. Napuhnjeni in mogočneži hočejo uničiti vas in vaše družine. Bojujte se proti vsemu zlu z molitvijo mojega Rožnega venca in dnevno posvetitvijo našim trem Svetim Srcem, postite se, in jaz in moj Ženin Jožef bova pred prestolom mojega Sina Jezusa prosila za vse vas.

Spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se, ker se časi velikih bolečin izpolnjujejo pred vašimi očmi in mnogi vztrajajo neverni in z zakrknjenim srcem pred Bogom, ker bolj izpolnjujejo satanovo voljo, kot Gospodovo Voljo in niso del ovac mojega Sina Jezusa, ker so se pokvarili z napakami in prevarami sveta. Ne pustite se prevarati niti pokvariti. Pripadajte Bogu, bojujte se in branite Resnico in moj Sin bo vedno z vami, vam pomagal in vas blagoslavljal.

Blagoslavljam vse: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja