SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 05.08.2018

(Marijin rojstni dan 2034 let kot je povedala v Itapirangi in tudi v Medjugorju – op. Nevenka)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 5.08.2018

Naša Gospa je bila lepa, z obleko in pokrivalom iz luči, z malimi zlatimi zvezdicami ob robu pokrivala, ki ji je pokrival njene dolge valovite lase spuščene spredaj. Bila je srečna v prisotnosti vseh njenih otrok, ki so bili v Itapirangi, da bi jo počastili. Blagoslovila je svete predmete, vsakega izmed nas in naše družine in tudi vse človeštvo, da bi dobilo moč zapustiti greh in se iskreno spreobrniti k Bogu.

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati. Prihajam iz nebes vas prosit, da ne izgubljate časa ampak odprete svoja srca, da živite svetost in spreobračanje v vašem življenju.

Bog vas želi rešiti in varovati pred vsem zlom in nevarnostmi, ki vas ogrožajo v teh groznih in težkih časih. Mnogi moji otroci živijo oddaljeni od Boga in delajo grozne grehe in ga strašno žalijo.

V Fatimi sem vas prosila, moji otroci: nikoli ne žalite Našega Gospoda, ki je že mnogo žaljen. Skesajte se svojih grehov. Mnogi gredo skozi boleče križe, ker ne poslušajo mojega klica in ostajajo gluhi. Molite rožni venec, hranite se s telesom in krvjo mojega Sina Jezusa, da dobite moč premagati greh in vse zlo. Kličem vas k Bogu, ker me skrbi vaše zveličanje. Ne oddaljite se od ljubezni mojega Sina Jezusa, ker samo on vas more rešiti in dati večno življenje.

Vrnite se h Gospodu, med tem, ko mi še vedno dovoljuje dajati sporočila vsem vam, ker se približujejo bolj kot kdajkoli prej velika trpljenja na mnogih krajih sveta in Brazilija ne bo puščena ob strani, če me ne boste poslušali in vztrajali s svojimi zakrknjenimi in zaprtimi srci.

Sprejmite moj klic Matere in pomagala vam bom biti od Boga. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja