SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 05.01.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 05.01.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci sem vaša Mati in kličem vas in vaše družine k Bogu, ker želim vaše spreobrnjenje in srečo, da bi se izognili velikim žalostim in katastrofam, ki bodo lahko prizadela vse človeštvo.

Jaz vam govorim in vabim, da živite usmerjeni k Bogu in nebesom, a mnogi med vami ostajajo gluhi za moj klic. Ne imejte svojih src trdih in ne živite v grehu.

Mnogi moji otroci res niso spreobrnjeni. Mnogi mnogi govorijo, da veliko molijo, a njihova srca so daleč od Boga in od mene, ker ne molijo z izročitvijo, z ljubeznijo in s srcem. Ne varajte Boga in ne varajte sebe, ker Bog vidi vse. On pozna vsakega med vami znotraj in zunaj, ker vidi znotraj v vaša srca.

Prihajam vas in zbiram k molitvi, da Božje usmiljenje sije na življenje mnogih mojih otrok, in tako, se bodo mnogi naučili darovati se in se žrtvovati za zveličanje duš.

Spremenite življenje, moji otroci, čim prej, ker so skrivnosti, ki se bližajo polni izpolnitvi in mnogi med vami niste pripravljeni na to kar bo prišlo. Mnoge bo presenetilo, ker se pustijo premagati napuhu in strastem sveta in so postali grenki, gnili in brez življenja v Bogu, ker jih je satan preslepil.

Molite za spreobrnjenje neverujočih, molite za tiste, ki so postali nezvesti. Moje materinsko Srce močno trpi zaradi njih, ker ne želim pogubljenja njihovi duš. Poslušajte in živite kar vam rečem in mnogi bodo lahko našli sveto Gospodovo pot, ki vodi v nebesa.

Hrepenite po nebesih. Bojujte se za nebesa. Resnično se čimprej namenite živeti usmerjeni k Bogu in k nebesom in se ne boste kesali. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes mi je Sveta Mati ponovno govorila o skrivnostih. Ona nas je prosila naj bomo vedno s pripravljenimi dušami in naj nikdar ne opustimo spovedi, Evharistije in niti češčenja Najsvetejšega, ker s svojimi srci združeni z Jezusom, naša srca, naše duše in naša življenja bodo ozdravljena, očiščena in naša vera bo močnejša in se bo prenovila.

Matej 13, 12-14

12Kdor namreč ima, se mu bo dalo in bo imel obilo; kdor pa nima, se mu bo vzelo tudi to, kar ima. 13Zato jim govorim v prilikah, ker gledajo, pa ne vidijo, poslušajo, pa ne slišijo in ne razumejo. 14V njih se izpolnjuje Izaijeva prerokba, ki pravi:

Poslušali boste, poslušali – a ne boste doumeli,

gledali boste, gledali – a ne boste videli.

Izaija 42, 20

20Vidi veliko reči, pa se jih ne drži, ušesa ima odprta, pa ne sliši.

Jeremija 5, 21

21»Poslušaj vendar to, neumno in nerazsodno ljudstvo, ki ima oči, pa ne vidi,

ušesa, pa ne sliši.«

 Ezekijel 12, 2

2Sin človekov, sredi uporne hiše prebivaš. Oči imajo, da bi videli, pa ne vidijo; ušesa imajo, da bi slišali, pa ne slišijo, kajti uporna hiša so. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja