SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 04.01.2019 – Manaus-AM. 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 04.01.2019 – Manaus-AM. 

Brezmadežna Mati je spet prišla, da nam da njeno sveto sporočilo: 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit, da živite za Gospoda in se odločite slediti njegovemu klicu k svetosti.

Otroci moji, Bog želi, da ste sveti kakor je on Svet. Bojujte se za Nebesa, ne pustite se premagati pastem in preizkušnjam satana, ki je izgubil slavo nebes zaradi njegove neposlušnosti in upornosti proti Bogu – ker je hotel biti kot Gospod.

Bodite ponižni, zelo ponižni, osvobodite se vsakega napuha in samovolje. Bog bo vedno porazil ponosne in nepravične, da bi branil pravične, ki kličejo njegovo Sveto Ime. Molite, da bi bili vedno prijetni Gospodu in zaslužili njegovo dobrohotnost.

Tukaj sem, da preprečim grozne nesreče, ki bi lahko v kratkem prizadele nezvesto in nehvaležno človeštvo, ki nenehno žali Gospoda.

Nikoli ne grešite. Nikoli ne žalite Gospoda z vašimi grehi in nezvestobo. Bodite dobri in živite v Božji milosti.

Tisti, ki se ne želijo odločiti za Boga sedaj, so tisti, ki bodo jutri točili grenke solze bolečin, ker me niso želeli poslušat in niso želeli ubogati moj materinski klic.

Nadaljujte z molitvijo za Sveto Cerkev in za Božje služabnike. Gospod bo od njih zahteval  računa za vsako dušo, ki je bila zaupana v njihove roke. Gorje tistim, ki niso skrbeli za duše s svojimi molitvami in žrtvami ter pustili, da se zaradi njihovih slabih zgledov in škandalov izgubijo v grehu in poti, ki vodi v pekel.

Molite, molite, molite, kajti samo po molitvi se lahko izogne in spremeni marsikaj žalostnega v svetu.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja