SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.10.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 2.10.2018

Sveta Mati je prišla danes v spremstvu Svete Faustine in mnogih Angelov. Molila je večkrat Slava Očetu, da bi ostali zvesti Bogu in njegovi sveti poti, živeli njene materinske klice z ljubetnijo, vero in zavzetostjo. Dala nam je sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit, da poslušate moj materinski klic k molitvi in spreobrnjenju.

Vrnite se, vrnite se h Gospodu z odprtim srcem in skesanostjo ter odločitvijo, da boste popravili svoja pretekla dejanja.

Ne grešite. Ne opuščajte molitve, ker ona rešuje in osvobaja vsega zla,  ki vas želi oddaljiti daleč od Srca mojega Božjega Sina.

Veliko molite Rožni venec za vaše družine in za dobro vsega človeštva. Bog vas ljubi in ne želi vaše nesreče ampak večno zveličanje. Molite, da bi imeli luč, moč in milost Svetega Duha, ki vam bo pomagala razumeti Božjo voljo. Jaz sem ob vas, da vam pomagam in vas vedno blagoslavljam. Ne obupujte, temveč nadaljujte na poti spreobrnjenja, ki vam jo kažem.

Sprejmite mojo ljubezen v svoja srca in nesite  vsem svojim bratom moje materinska povabila, da bi bili srečni in imeli mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja